GOSSIP

Η Παπαρίζου εξομολογήθηκε πως κάποτε ήταν ερωτευμένη με τον Δάντη

Δύο συνεντεύξεις παραχώρησε αυτές τις μέρες η Έλενα Παπαρίζου και σε μια εξ αυτών, η 40χρονη σταρ του πενταγράμμου αποκάλυψε πως κάποτε ήταν ερωτευμένη με τον 55χρονο σήμερα συνάδελφό της Χρήστο Δάντη.

Συνέντευξη παραχώρησε το Σάββατο η Έλενα Παπαρίζου και σύμφωανα και με το σχετικό άρθρο του protothema.gr αναφέρθηκε στον παιδικό της έρωτα.

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αρχικά, έκανε μια αναδρομή στις μεγάλες της επιτυχίες.

Όπως ανέφερε, μία που ξεχώρισε από αυτές ήταν οι «Αναπάντητες Κλήσεις». «Ήταν μια υπέροχη ηχογράφηση και ήταν το πρώτο μου σόλο βίντεοκλιπ. Ήταν λίγο δύσκολα, βέβαια, γιατί τότε δεν ήξερα καν πώς είναι να βρίσκομαι στο κέντρο μιας κάμερας ή μιας σκηνής», είπε χαρακτηριστικά.
Εξήγησε βέβαια, στη συνέχεια πως το να μοιράζεσαι τη σκηνή με τον Χρήστο Δάντη το καθιστά από μόνο του «μοναδική εμπειρία».

«Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα είναι ότι μοιραστήκαμε τη σκηνή με τον Δάντη, γεγονός που έκανε αυτή τη διασκευή πολύ ιδιαίτερη. Εντωμεταξύ, όλοι γνωρίζουν ότι ο παιδικός μου έρωτας λεγόταν Χρήστος Δάντης. Είχα τόσο άγχος που νόμιζα ότι θα πέσω κάτω. Επίσης, έκανε πολλή ζέστη. Οπότε, ένιωθα ότι ήθελα να λιποθυμίσω. Έκανε ζέστη, είχα τον Χρήστο Δάντη, είχαμε και τραγουδάρα», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Τέλος, αναφέρθηκε στο τραγούδι «Υπάρχει λόγος», το οποίο σημείωσε μάλιστα, τεράστια επιτυχία.

«Αυτό που θυμάμαι έντονα από το τραγούδι αυτό είναι ότι πήγα κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού και είπαμε να μπούμε δεύτερη φορά στο στούντιο, γιατί την πρώτη κάναμε ουσιαστικά ένα demo. Νομίζω πως πήγαμε άλλες δύο ή τρεις, αλλ;a τελικά ο Ευθύβουλος κράτησε την πρώτη εκδοχή, από το demo», είπε κλείνοντας η Έλενα Παπαρίζου.


Παράλληλα η Έλενα παραχώρησε και μια συνέντευξη στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε για το body shaming που δέχεται κατά καιρούς.

Φροντίζεις τον εαυτό σου;

Όσο μπορώ. Δεν είμαι της υπερβολής. Στην καθημερινότητά μου είμαι άβαφη με τις φορμούλες μου. Μου αρέσει να ζω όσο πιο απλά γίνεται. Άλλωστε, το έχω πει ότι έχω κάνει baby botox, τώρα πήγα κι έκανα κι ένα δεύτερο baby botox. Το λένε έτσι γιατί είναι μικρή η ποσότητα και δεν κοκαλώνει το πρόσωπο. Τα υαλουρονικά δεν μου αρέσουν. Λέω «μέτρον άριστον». Αυτό που λέω είναι το σώμα αλλάζει, τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20. Να χαιρόμαστε τα 20χρονα και τις γυναίκες που μπορούν να συντηρήσουν αυτό το σώμα. Εγώ δεν έχω τέτοιο σώμα. Από παιδί έβαζα κι έχανα κιλά. Οι χορδές μου είναι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου, να βάζω τις κρέμες μου, απλά εμείς στα νότια προάστια είμαστε λίγο πιο χαλαρές, είμαστε με σαγιονάρα από το πρωί.

Έχεις μιλήσει και για το body shaming…

Δεν πρόλαβα, κάποιος εκφράστηκε πολύ άσχημα και με υπερασπίστηκε αρκετός κόσμος – επιτέλους! Ευχαριστώ, γιατί δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που είμαι έτσι. Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα με τα πιασιματάκια μου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!