GOSSIP

Ο Εμμανουήλ έκανε την πρώτη ανάρτησή του στο Instagram μετά το Survivor

Ο μακιγιέρ και Tik-Toker Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μπορεί να κατάφερε να παραμείνει μόνο λίγες εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και πάλι κατάφερε να είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, όχι τόσο για τις επιδόσεις του, όσο για τους ομηρικούς καβγάδες στους οποίους πρωταγωνίστησε και για τα... κουτσομπολιά που φρόντιζε να κάνει.

Τώρα έχει πλέον επιστρέψει στην κανονική ζωή του, με τον ίδιο να λέει με το που επέστρεψε πως το Survivor, του άφησε και κάποιους μικροτραυματισμούς και σημαδάκια στο κορμί του.


Παράλληλα φρόντισε να επιστρέψει και στο Instagram όπου ανέβασε δύο πόζες του από τον Άγιο Δομίνικο και έγραψε τα ακόλουθα:


«My Survivor 2022. Είναι από τις φορές που ανεβάζω ένα post και δεν έχω ιδέα τι θέλω να γράψω , δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και πως να το κλείσω. Έχω τόσα πολλά μέσα μου που θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας αλλά ακόμα νιώθω ότι είμαι μέσα στο παιχνίδι και οι σκέψεις μου τα συναισθήματα μου είναι μπερδεμένα. Το μόνο που θα γράψω για την ώρα είναι ότι όλο αυτό το ταξίδι που έζησα τους τελευταίους μήνες με άλλαξε σε πολλά, μού έμαθε πολλά με έκανε πιο δυνατό και θα το θυμάμαι όσο ζω (ως) την πιο γλυκιά – δύσκολη εμπειρία ζωής. P.s Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε», 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!