TV BITS

Survivor: Η Βρισηίδα έπαθε... υστερία - «Ευτυχώς γλίτωσα» είπε ο Μαρτίκας

Ταξίδι στο Μεξικό ήταν το μεγάλο έπαθλο του χθεσινού αγώνα στο Survivor και φυσικά και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη, αλλά η Βρισηίδα, ήταν η παίκτρια που κατάφερε να προκαλέσει χαμό από σχόλια με τα... νεύρα που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 Η Βρισηίδα έχασε δύο πόντους με αντίπαλο τη Στέλλα και έκανε απίστευτα ξεσπάσματα νεύρων.


Μάλιστα ενώ οι Κόκκινοι παρακολουθούσαν με απορία την... κρίση της Βρισηίδας, ο Μαρτίκας, που πρόσφατα... χώρισε με το μοντέλο ακούστηκε να λέει «ευτυχώς γλίτωσα!».


Η δε Βρισηίδα κατάφερε να τσακωθεί και με τον Γιώργο Ταλάντσεβ.
 
Συγκεκριμένα η Βρισηίδα μετά από τις ήττες της ξέσπασε κατά πάντων και κυρίως απέναντι στον Τάλα, ο οποίος δεν άντεξε και της απάντησε. 

«Μη φωνάζεις, πάω να αγωνιστώ» τόνισε λιτά, αρχικά, ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Δεν με νοιάζει! Να πας! Αχ, δεν πειράζει… Τι κρίμα… Φωνάζω; Εσύ φωνάζεις εδώ; Εσύ φωνάζεις εδώ;» άρχισε να λέει η Βρισηίδα Ανδριώτου για να λαμβάνει την αγνόησή του Γιώργου Ταλάντσεβ. «Μπορείτε να πάρετε από δω την Βρισηίδα λίγο;» φώναξε προς τους ανθρώπους της παραγωγής ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor.

«Τον πείραξε η δική μου φωνούλα; Δεν πειράζει! Τώρα να δείτε τι θα πάθει» πρόσθεσε στη συνέχεια, εκνευρισμένη, η Βρισηίδα Ανδριώτου απευθυνόμενη στον πάγκο της κόκκινης ομάδας του Survivor.

Λίγο μετά τον δικό του αγώνα, όμως, ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και ξεσπάθωσε κατά του νεαρού μοντέλου! «Η άλλη τι μου έκανε, ρε φίλε; Με ακούμπαγε στο κεφάλι, με έσπρωχνε, τι είναι αυτή η συμπεριφορά ρε; Ότι πιο ανώριμο έχω δει πραγματικά σε κοπέλα! Απίστευτο! Απίστευτο, δεν το πιστεύω αλήθεια».

Τη νίκη πήραν τελικά οι Μπλε.

 

Λίγο μετά ο Τάλα είπε πως δεν θα σταθεί στο περιστατικό με τη Βρισηίδα.

 

Οι Μπλε απόλαυσαν το ταξίδι στο Μεξικό και οι Κόκκινοι επέστρεψαν στην καλύβα.

 

Εκεί η Στέλλα ακούστηκε να λέει πως η Βρισηίδα έβγαλε απλά φθόνο για τον Σπύρο και δεν ήθελε να πάει αυτός ταξίδι στο Μεξικό και όχι η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!