TV BITS

Survivor: Η Μαίη μίλησε για νέο σχέδιο Μαρτίκα και την είπαν "κουτοπόνηρη" [βίντεο]

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, είναι μια εκ των τριών Κόκκινων υποψήφιων για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor, μετά τη δεύτερη ήττα της ομάδας της σε αγώνα ασυλίας και η ίδια αποκάλυψε ένα ακόμη σχέδιο Μαρτίκα εις βάρος της, αλλά δέχτηκε και τα πυρά συμπαικτών της.

Οι Κόκκινοι πριν το χθεσινό αγώνα συζήτησαν το πως θα ψήφιζαν στο συμβούλιο καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ήδη υποψήφιος για αποχώρηση.


Όταν η Μαίη άκουσε τον Σπύρο να λέει πως η Στέλλα και η Μαίη μπορούν να βρεθούν απέναντί του ως υποψήφιες και πως ο ίδιος θα προσπαθήσει να της στηρίξει για να μην αποχωρήσουν η Εμμανουηλίδου, αντέδρασε έντονα!


Μάλιστα η ίδια πήγε στους Μπλε και αποκάλυψε το νέο "σχέδιο Μαρτίκα" σχολιάζοντας πως ο Σπύρος "φοβάται" τον Στάθη ως αντίπαλο και επανέλαβε τους ισχυρισμούς της και πριν την έναρξη του αγώνα όπου η Ασημίνα ακούστηκε να λέει για τον Σπύρο πως "θέλω να γίνει ρεντίκολο και ρεζίλι για άλλη μια φορά", ενώ και ο Άρης έστρεψε τα πυρά του προς τον Σπύρο, ο οποίος και πάλι είπε πως θέλει να αποχωρήσει και δεν τον νοιάζει αν θα παραμείνει ή όχι  .


Τελικά οι Κόκκινοι όντως ηττήθηκαν και ο Στάθης κατηγόρησε την Μαίη πως προσπαθεί να τον εμφανίσει ως τον πιο αδύναμο αγωνιστικά παίκτη γιατί φοβάται μην αποχωρήσει.


Η δε Στέλλα αποκάλεσε "κουτοπόνηρη" τη Μαίη.


Στο συμβούλιο, η Στέλλα όντως ψήφισε τη Μαίη και η αντίδρασή της Εμμανουηλίδου ήταν και πάλι έντονη.

Στο συμβούλιο η Ασημίνα κατηγόρησε ευθέως τον Σπύρο για στρατηγική και πως ίσως απλά θέλει να φανεί ήρωας. Ο δε Σπύρος είπε πως θέλει να αποχωρήσει και προκάλεσε σφοδρότατες αντιδράσεις από τους Μαίη και Άρη όταν είπε πως θέλει να στηρίξει τα κορίτσια.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!