GOSSIP

Η Στεφανία Γκουρνέλου σχολίασε το χωρισμό της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο δημοσιογράφος και πρώην παίκτης του Survivor, Λάμπρος Κωνσταντάρας, χώρισε με την ηθοποιό Στεφανία Γκουρνέλου. Μάλιστα ο ίδιος ο εγγονός του ομώνυμου αείμνηστου ηθοποιού, επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού και σε δηλώσεις του είπε πως έφερε ο ίδιος το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τα όσα οδήγησαν το πρώην ζευγάρι στο να βάλει τέλος στη σχέση του.

Τώρα και η ηθοποιός Στεφανία Γκουρνέλου έκανε τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της για τον χωρισμό της.

«Τελείωσε αυτό, όλα καλά. Τον ευχαριστώ που έχει αναλάβει την ευθύνη του. Ωστόσο, η τραμπάλα των μεριδίων ευθύνης σίγουρα κάπου κλείνει, αλλά εγώ πιστεύω ότι πάντα σε ένα χωρισμό ευθύνονται και οι δύο», δήλωσε η Στεφανία Γκουρνέλου στην κάμερα της εκπομπής της Τσιμτσιλή.

«Δεν έπαιξε το Survivor ρόλο στον χωρισμό, τουλάχιστον όχι η απόσταση. Εγώ βλέπω τη ζωή λίγο πιο σοβαρά από ό,τι εκείνος, χωρίς να λέω ότι είμαι καλύτερη εγώ ή χειρότερος εκείνος. Έχω έναν υπεραναλυτικό νου και τον εφαρμόζω παντού», τονίζει.

«Η περίοδος του χωρισμού ήταν έντονη για μένα. Να μιλήσουμε ως φίλοι δεν ξέρω, είναι και πολύ νωπό», σημείωσε η Στεφανία Γκουρνέλου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!