TV BITS

Survivor: Οι Μπλε κέρδισαν το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας της σεζόν

Το έπαθλο επικοινωνίας είναι πάντα πολυπόθητο στο Survivor, και μάλιστα πιο ποθητό και από το φαγητό που όλοι έχουν στερηθεί, αφού όλοι οι Survivors δηλώνουν πως αυτό που τους λείπει πιο πολύ όσο βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, είναι οι επικοινωνία με την οικογένειά τους, τους φίλους και τους οικείους τους.

Καταλαβαίνετε λοιπόν με τί πάθος έπαιξαν χθες όλοι οι Survivors για το έπαθλο επικοινωνίας, που θα ήταν ζωντανή βιντεοκλήση με οικεία πρόσωπα, αφού ο Λιανός, πριν την έναρξη του αγώνα ανακοίνωσε πως αυτό είναι το τελευταίο τέτοιο έπαθλο της σεζόν.


Όπως είναι φυσικό, πολλοί εκ των παιχτών ταράχτηκαν, με τις Ασημίνα και Βρισηίδα να μην μπορούν να συγκρατηθούν, στην ιδέα πως θα δουν ξανά τα πρόσωπα των στενών συγγενών τους. Ξάφνου, η σημασία του αγωνίσματος ανέβηκε κατακόρυφα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα αρκετά νεύρα και αντιμαχίες μεταξύ των παιχτών.

Νικήτρια στο νήμα αναδείχθηκε η ομάδα των Μπλε, η οποία παρότι νίκησε με 2-0, το έπραξε με σκορ που κρίθηκαν στο νήμα, 8-7 και 8-6 αντίστοιχα, με την Σταυρούλα και τον Άρη να αποδεικνύονται κομβικοί στα πιο κρίσιμα runs.

Οι νικητές έδραξαν την ευκαιρία και πέρασαν λίγα λεπτά με τους στενούς συγγενείς τους, έστω και εξ αποστάσεως. Την παράσταση έκλεψε η... γιαγιά Ασημίνα, αδυναμία της παίκτριας των Μπλε, αλλά και η μητέρα του Άρη Σοϊλέδη, Ευδοξία, με το αυθόρμητο στυλ της!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!