TV BITS

Survivor: Είδαμε τον Τάλα να... αυτοχαστουκίζεται από τα νεύρα του [βίντεο]

Στα... τάρταρα έχει πέσει η ψυχολογία στην Κόκκινη ομάδα του Survivor, αφού αυτή την εβδομάδα δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα έπαθλο.

Οι Κόκκινοι όχι μόνο ηττήθηκαν και στους δυο αγώνες ασυλίας (με αποτέλεσμα να αποχωρήσει χθες η Στέλλα Ανδρεάδου) αλλά στο επεισόδιο της Πέμπτης ηττήθηκαν σε ένα ακόμη αγώνισμα.


Μάλιστα είδαμε τον Γιώργο Ταλάντσεβ, έναν από τους καλύτερους παίκτες της Κόκκινης ομάδας, να απογοητεύεται πολύ με τον εαυτό του και να... αυτοχαστουκίζεται μετά από μια ήττα του με αντίπαλο τον Άρη.


Μετά τη λήξη του αγώνα και τη νίκη των Μπλε, ο Άρης, σχολίασε πως οι Τάλα και Στάθης θα πρέπει να είναι λιγότερο εκνευρισμένοι όταν παίζουν, γιατί τα νεύρα τους επηρεάζουν τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα.


Οι Κόκκινοι μετά την ήττα τους επέστρεψαν στην καλύβα απογοητευμένοι, κουρασμένοι και νηστικοί και ειδικά ο Τάλα, που ταλαιπωρήθηκε με μια ίωση και έναν τραυματισμό του ακούστηκε να λέει πως αισθάνεται πως είναι πλέον... βάρος στην ομάδα του, αφού έφερε "μηδέν" νίκες σε δύο αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!