GOSSIP

Έτοιμη για διαζύγιο η Shakira - Δείτε ποια λέγεται πως διέλυσε το γάμο της

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο, που θέλουν την 45χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira, να είναι αποφασισμένη να λήξει το γάμο της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Gerard Piqué, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2011 και έχει αποκτήσει μαζί του δύο γιους (τους Sasha και Milan).

Συγκεκριμένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το διάσημο ζευγάρι δεν ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη, με τη Shakira να λέγεται πως έχει πάει μαζί με τα δυο παιδιά της στην Ίμπιζα, ενώ ο σύζυγός της πήγε στη Βαρκελώνη όπου και εθεάθη μαζί με διάσημο συμπαίκτη του να συχνάζουν σε κλαμπ της Καταλονίας όπως τα Bling Bling και Patron, παρέα με νεαρές γυναίκες.


Τα σενάρια για απιστίες του ποδοσφαιριστή και επικείμενο διαζύγιο φουντώνουν καθώς το περιοδικό Cuore αποκαλύπτει πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο που διέλυσε αυτό το γάμο και κάνει λόγο για μια 20χρονη ξανθιά καλλονή, επίσης με καταγωγή από την Κολομβία η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων!


«Η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους» ανέφερε δημοσιογράφος σε ισπανική εκπομπή.

Πολλοί δε σχολιάζουν πως το τραγούδι της Shakira «Te Felicito» (Σε συγχαίρω) γράφτηκε μετά από τα όσα βίωσε η ίδια η τραγουδίστρια αφού οι στίχοι του τραγουδιού μιλάνε για απιστία, διπροσωπία και προδοσία εμπιστοσύνης.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!