GOSSIP

Ανακοινώθηκε και επίσημα το διαζύγιο των Pique - Shakira

Οι φήμες πως ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Gerard Pique και η Κολομβιανή pop star Shakira οδεύουν προς διαζύγιο επιβεβαιώθηκαν πλέον και επίσημα.

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Ισπανίας EFE η Κολομβιανή σταρ με μια επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσε  ότι χωρίζει από τον σύντροφό της και ποδοσφαιριστή της FC Barcelona 

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτική μας ζωή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρει μια σύντομη δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το πρακτορείο επικοινωνίας της τραγουδίστριας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.


Η επιβεβαίωση του χωρισμού ήρθε μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο που μιλούσαν για "απιστίες" του Pique και πως η Shakira είναι σε τόσο κακή ψυχολογική κατάσταση που χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.


Η ίδια ωστόσο διέψευσε την είδηση αποκαλύπτοντας πως στο νοσοκομείο βρίσκεται ο πατέρας της.


«Παιδιά λαμβάνω πολλά μηνύματα ανησυχίας ότι με είδαν σε ασθενοφόρο πρόσφατα στη Βαρκελώνη. Θα ήθελα απλά να σας ενημερώσω, ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη εβδομάδα, στις 28 του μήνα, όταν ο πατέρας μου δυστυχώς είχε ένα άσχημο χτύπημα και τον συνόδευσα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται τώρα. Παρακαλώ στείλτε τις ευχές σας να γίνει καλά και ευχαριστώ όλους σας για την αγάπη και τη στήριξή σας» έγραψε στο twitter.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!