GOSSIP

Τριαντάφυλλος: «Πήρα τα πιο πολλά λεφτά από όλους στο Survivor, δεν το κρύβω»

Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, μετά τη συμμετοχή του στο Survivor είδε τη δημοτικότητά του να φτάνει στα ύψη και ο ίδιος τώρα συνεχίζει την καριέρα του και σε μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη, παραδέχτηκε για μια ακόμη φορά, πως μπορεί να μην κατάκτησε την πρωτιά στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά η αμοιβή του ήταν πολύ μεγάλη!

Ο ίδιος  χθες Δευτέρα 6/6 θυμήθηκε την περσινή του αποχώρηση από το Survivor και πόζαρε στο Instagram κρατώντας το τρόπαιο του ριάλιτι και έγραψε: «Σαν σήμερα έγινε η αποχώρηση μου από το survivor μετά από 6,5 μήνες η αγάπη που πήρα από εσάς ήταν και είναι τεράστια με κάνατε αυτό που είμαι και σας χρωστάω πολλά , σε αυτή την φωτο βλέπετε τους νικητές αυτούς που πήραν την πιο πολύ αγάπη αυτοί που ήταν αληθινοί , σας ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ»

Ο Τριαντάφυλλος όμως μίλησε Τρίτη 7/6 σήμερα στην εκπομπή της Μελέτη και απάντησε σε όλα: από τα επαγγελματικά του πλάνα, τη σχέση του με τη σύζυγό του και φυσικά για το Survivor.

«Tο τραγούδι “Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε” ήταν για τον Ρέμο, είπε να το αφήσουμε να το πούμε στο επόμενο cd και το είπα εγώ», αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Αναφερόμενος σε ευτράπελα που μπορεί να του έχουν τύχει πάνω στη σκηνή, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Στο Λονδίνο πήγα να περπατήσω στη σκηνή, και μία κοπέλα μου τράβηξε το μπατζάκι και μου έσκισε το παντελόνι, και τραγούδησα έτσι για λίγο».

Σχετικά με ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του, ο Τριαντάφυλλος περιέγραψε ότι «Έχει τύχει μπροστά στη γυναίκα μου να εκδηλώσουν έντονα το θαυμασμό τους και να νιώσω αμήχανα, αλλά είναι υπέροχη γυναίκα, σύζυγος και μητέρα και έχει υπομονή. Για να είμαστε μαζί 15 χρόνια, κάτι σημαίνει. Στην αρχή της σχέσης μου με τη Δήμητρα, τη ζήλευα πολύ. Και ακόμα ζηλεύω, το παραδέχομαι, είμαι ζηλιάρης και την αγαπάω».

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και για το γιο του, ο Τριαντάφυλλος είπε ότι «Ο γιος μου με έβλεπε στο reality, ήταν λίγο περίεργο για εκείνον, τον έπιανε το παράπονο. Ο γιος μου είναι ο κολλητός μου, η ζωή μου».

«Στο reality πήρα τα πιο πολλά λεφτά από όλους, δεν το κρύβω. Με την εφορία είναι σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο. Δε μας επέτρεπαν να φύγουμε οικειοθελώς, για να μη χαλάσουμε το show. Ο Άγιος Εφραίμ ήταν δίπλα μου στο reality. Είχα πάρει ένα μπουκαλάκι και έπινα αγιασμό, και μου έδινε δύναμη, δεν πεινούσα, δε ζαλιζόμουν, δεν έχασα τα λογικά μου», συνέχισε ο Τριαντάφυλλος.

Αναφορικά με όσα ειπώθηκαν για τον ίδιο μετά το παιχνίδι, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε ότι «Δεν κρατάω κακίες, τα αφήνω πίσω και οι εχθροί μου έρχονται κοντά μου σιγά – σιγά. Βγαίνοντας μου έκαναν πρόταση όλοι οι ψυχολόγοι να πάω να… τους κάνω καλά», ενώ πρόσθεσε ότι «Με το Σάκη και τη Μαριαλένα, αν παντρευτούν, θα τους παντρέψω. Εύχομαι να το κάνουν».

Περιγράφοντας μια δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει, ο Τριαντάφυλλος είπε ότι «Όταν έχασα τη γιαγιά μου, έπρεπε να τραγουδήσω και ήταν μια δύσκολη στιγμή».

Όσο για το πού μπορούμε να τον απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι, ο Τριαντάφυλλος ανέφερε ότι «Είμαι στο Destijl Club κάθε Πέμπτη και θα κάνω live σε όλη την Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!