TV BITS

Survivor: Υποψήφια για αποχώρηση η Βρισηίδα - Δείτε τί είπε ο Σπύρος

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο πρώτος που αναδείχτηκε υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και στο επεισόδιο της Τρίτης, η πρώην αγαπημένη του Βρισηίδα βρέθηκε και αυτή στην ίδια θέση.

Οι Μπλε ηττήθηκαν στο δεύτερο αγώνα ασυλίας  με τους Κόκκινους να χαίρονται που επέστρεψαν στις νίκες μετά από σερί ήττες.


Στο συμβούλιο η κάλπη των Μπλε έβγαλε υποψήφια για αποχώρηση τη Βρισηίδα.


Το μοντέλο, δήλωσε πως το περίμενε να είναι υποψήφια και αναφέρθηκε και στην... γκρίνια της.


Ο Σπύρος που είναι υποψήφιος για 10η φορά, έσπευσε να κατηγορήσει τους Μπλε πως εκμεταλλεύτηκαν τη Βρισηίδα και κατηγόρησε την Ασημίνα πως αυτή ώθησε τη Βρισηίδα στο να απομακρυνθεί από τον Σπύρο και ξέσπασε καβγάς

Α.Χ.: Μην μου πας να μου στηρίξεις τη Βρισηίδα γιατί ξέρει πολύ καλά τι της έχεις κάνει και τι πλάσαρες αυτόν τον καιρό περί ερωτικού για να πάρεις το κοινό μαζί σου. Όλη τη ψευτιά.
Σ.Π.: Ηθική αυτουργός για ότι έγινε με την Βρισηίδα είναι η Ασημίνα. Θυμήθηκαν την επόμενη ημέρα ότι την έσπρωξα. Αυτά που ακούω είναι ανεκδιήγητα. Δεν ψήφισαν αγωνιστικά γιατί εδώ θα ήταν η Ασημίνα. Τσάμπα μάγκες… Δεν ψηφίσατε αγωνιστικά… Τις αντιδράσεις που βλέπω το τελευταίο διάστημα από την Βρισηίδα, δεν τις έχω ξαναδεί. Ακρότητες. Δυόμιση μήνες, που ήμουν κοντά της, ήταν μια άλλη και σαφώς μπορεί αν συγκρατήσει τα νεύρα της.
Α.Χ.: Μετά από εδώ θα σε καλέσουν στο θέατρο, γιατί είσαι ένας τέλειος ηθοποιός.
Σ.Π.: Είσαι ηθική αυτουργός για όλα αυτά τα ψέματα που έχουν ειπωθεί για να σπιλώσεις την προσωπικότητά μου και την ηθική μου υπόσταση για να απειλήσεις μετά ότι θα είσαι στον τάκο μαζί μου. Γιατί δεν είσαι εδώ;
Α.Χ.: Ότι υπερασπίζεσαι την Βρισηίδα, θα πρέπει όταν βγεις έξω να βρεις θέση σε κάποιο θέατρο… Νομίζεις ότι σε φοβάμαι;

Ο Γιώργος Λιανός διέκοψε τη συζήτηση ανάμεσα στους δύο παίκτες του Survivor για να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!