GOSSIP

H Shakira λέγεται πως αιφνιδίασε τον Pique με το διαζύγιο

Το περασμένο Σάββατο έγινε γνωστό πως η Shakira (Σακίρα) και ο διάσημος ποδοσφαιριστής Gerard Pique (Πικέ) βάζουν τέλος στο γάμο τους, μετά από πολλαπλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απιστίες του ποδοσφαιριστή.

Τα ίδια δημοσιεύματα ανέφεραν όχι μόνο πως ο ποδοσφαιριστής απατούσε τη σύζυγό του με μια 22χρονη, αλλά και πως ζούσε εδώ και μήνες μακριά από την τραγουδίστρια και τα δυο τους παιδιά.


Τώρα όμως, δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως η απόφαση για τη δημοσιοποίηση της κοινής δήλωσης περί διαζυγίου ήταν μονομερής και πως η Shakira αιφνιδίασε τον σύζυγό της .


Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Viva la Vida» σημοδιογράφος που ισχυρίζεται πως μίλησε με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Pique είπε:  «Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Πικέ με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε απιστία από την πλευρά του» δήλωσε ο δημοσιογράφος. «Υπάρχει μεγάλη έκπληξη για τον χωρισμό και τη δήλωση που έκανε η Σακίρα» γράφει η ισπανική La Marca.

O ίδιος δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής και ο τραγουδιστής είχαν «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια.

«Η συμφωνία τους ήταν ‘κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω’, αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό» πρόσθεσε ο Αβίλες, ισχυριζόμενος και πάλι ότι μίλησε με πηγές κοντά στον Πικέ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!