GOSSIP

O Χρανιώτης είπε πως κάποιοι έκαναν τη "γυφτιά" να πάνε στο γάμο του χωρίς δώρο

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε χθες στους  Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Χρανιώτης και σε αυτή αναφέρθηκε και στον γάμο του με τη Γεωργία Αβασκαντήρα που έγινε το 2018 στην Τήνο και είπε ευθέως πως εισέπραξε "αρνητική ενέργεια" από κάποιους καλεσμένους.

«Δεν ήταν πολύ συνηθισμένος ο γάμος. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε γάμους… προτιμώ να πηγαίνω σε κηδείες. Υπάρχει πιο πολλή αλήθεια. Στους γάμους υπάρχει μια χαρά υπερβολική, χωρίς λόγο, στημένη. Ο δικός μου γάμος δεν ήταν έτσι. Ξέρω ότι ήταν όλο σοβαρό, η ευλογία που πήραμε, οι ευχές από τους καλεσμένους…» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Ήταν σαν μεξικάνικη φιέστα. Χόρεψα πάρα πολύ κι έβαλα μουστάκι. Περισσότερο πέρασα καλά και γέλασα. Ταυτόχρονα αισθανόμουν ότι θα αλλάξει η ζωή μου, γιατί ένας από τους λόγους που παντρεύεσαι είναι για να κάνεις και παιδί. Είχα πολύ κοντινούς ανθρώπους δίπλα μου, πολύ ωραία πρόσωπα αλλά και πρόσωπα που δεν μου άρεσαν γιατί μπορείς να πάρεις ένα vibe ζήλιας από γνωστούς. Υπήρχαν άνθρωποι που ήρθαν στο γάμο μας και δεν μας έφεραν ένα δώρο. Αυτό το κρατώ» είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Είναι από άποψη ευαισθησίας για κάτι τέτοιο κι εγώ θυμάμαι. Οπότε μόνο αυτό με ξενέρωσε… Τα πολύ ωραία δώρα ήταν από φίλους μου, που δεν έχουν πολλά χρήματα… Σε καλούμε, έρχεσαι στην Τήνο, θα περάσεις καλά, θα σε ταϊσουμε, θα σε φροντίσουμε. Φρόντισέ μας λίγο κι εμάς. Το ήξερα ότι θα έρθουν κάποιοι και θα κάνουν αυτήν τη γυφτιά. Δεν το έκαναν φίλοι μου, ήταν γνωστοί.» πρόσθεσε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!