TV BITS

Love It: Η Βρισηίδα έκανε δηλώσεις μετά το Survivor [βίντεο]

Τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Βρισηίδα σήμερα στην εκπομπή Love It.

Το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου, μπορεί χθες να την είδαμε να πλαντάζει στο κλάμα όταν άκουσε πως αυτή αποχωρεί, αλλά σήμερα στις δηλώσεις της στην εκπομπή της Μαλέσκου την είδαμε να γελά ακόμα και όταν σχολίαζε το πόσο σοκαρίστηκε όταν άκουσε το όνομά της στο συμβούλιο. «Περίμενα να φύγει ο Τάλα» είπε.


Για το Survivor είπε πως η πρόκληση δεν ήταν η επιβίωση απο τις κακουχίες αλλά από τους ανθρώπους και σχολίασε το πόσο την ενόχλησε η στάση πολλών απέναντί της «τους ενοχλούσε που ήμουν αυθόρμητη και έντονος χαρακτήρας» είπε σχολιάζοντας πως πολλοί απορούσαν πως άντεχε στο παιχνίδι.


Μάλιστα την ακούσαμε να αποκαλεί τη Μαίη «πονηρούλα» καθώς "στήνει αυτί" να δει τι λένε για αυτή και σχολίασε ως... χείμαρρος πολλά συμβάντα.

 

Φυσικά μίλησε και για το ειδύλλιό της με τον Σπύρο και είπε πως πάντα στις σχέσεις της οι σύντροφοί της την πρόσεχαν και την είχαν σαν πριγκίπισσα.«Ο Σπύρος με πρόσεχε» είπε και πρόσθεσε «με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι άντρας δεν είναι παιδάκι». 

Η ίδια αποκάλυψε πως με τον Σπύρο ήταν ξανά μαζί τις τελευταίες ημέρες κρυφά από τα άλλα παιδιά και σχολίασε και το σενάριο να βρίσκεται με το Σπύρο και μετά το παιχνίδι και πως δεν την πτοεί η απόσταση Αθήνα - Θεσσαλονίκη . «Το πάθος δεν έσβησε» είπε σε άλλο σημείο και μετά σχολίασε και λεγόμενα της Μυριέλλας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!