TV BITS

Survivor: Άλλαξαν χθες ξανά οι ομάδες - Δείτε ποιοι πήραν τη νίκη [βίντεο]

Όπως ήδη είχε πει εδώ και μέρες ο Γιώργος Λιανός, η σύνθεση των ομάδων θα αλλάζει σε εβδομαδιαία βάση και χθες είδαμε μια νέα ανακατανομή παικτών.

Πριν το χθεσινό αγώνα επάθλου, οι παίκτες ενημερώθηκαν πως θα κληθούν πρώτα να παίξουν σε αγώνες κατάταξης. Από αυτούς θα προέκυπταν οι δύο νέοι αρχηγοί, οι δύο πρώτοι δηλαδή στην κατάταξη, που θα είχαν την ευκαιρία να διαμορφώσουν τις δύο νέες ομάδες κατά τη δική τους επιλογή.

Στην κορυφή του πίνακα βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο στην προσπάθεια του, ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Όταν ήρθε λοιπόν η ώρα οι δυο παίκτες να διαλέξουν με ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στο Survivor τα πράγματα ήταν πολύ συγκεκριμένα. Ο Άρης Σοϊλέδης αποφάσισε να κρατήσει την μπαντάνα με το μπλε χρώμα και στο πλευρό του να έχει τον Νίκο Γιάννη, την Σταυρούλα Χρυσαεϊδή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποφάσισε να έχει στην κόκκινη ομάδα τον Στάθη Σχίζα, Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στην ουσία μόνο η Σταυρούλα άλλαξε και πάλι ομάδα.

 

Πάντως οι Μπλε κατάφεραν και πάλι να πάρουν τη νίκη και να απολαύσουν ένα μεγάλο έπαθλο.

 

Έτσι οι Μπλε ταξίδεψαν και γλέντησαν στο Coco Pongo.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!