GOSSIP

Η πιο ωραία τούρτα γενεθλίων για το Χρήστο Σαντικάι

Xθες ο Χρήστος Σαντικάι είχε  και η σύντροφός του Λάουρα Νάργες του έκανε έκπληξη! Το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται στην καλύτερη του φάση καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί, γιόρτασε μαζί με φίλους τα γενέθλια του τραγουδιστή και πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ!

Η Λάουρα Νάργες, η οποία βρίσκεται προς τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της ευχήθηκε στα social media με τις πιο όμορφες και τρυφερές ευχές στον άντρα της ζωής της!

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:
«Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο ακριβώς στα γενέθλιά σου ήμασταν φίλοι. Έκανες μια ευχή πολύ συγκεκριμένη όταν έσβησες τα κεράκια. Και φέτος… όσο σβήνεις τα κεράκια της τούρτας σου περιμένουμε να γίνουμε τρεις! Η ευχή σου έγινε πραγματικότητα με το παραπάνω! Και αυτό σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όλες οι ευχές σου να πραγματοποιούνται και να αποκτάς όλα όσα ποθείς. Εγώ θα είμαι δίπλα σου, πάντα εκεί μαζί σου, να σε στηρίζω και να σε αγαπάω με όλη μου την ψυχή. Χρόνια πολλά στον καλύτερο άντρα, σύντροφο, συνοδοιπόρο, partner in crime και soon to be daddy του κόσμου όλου!».

laoyra_1.png

laoura_2.png

laoura_3.png

Όπως θα δείτε η τούρτα ήταν φανερά εμπνευσμένη από την εγκυμοσύνη της Λάουρα Νάργες με φωτογραφία του υπερηχογραφήματος του αγέννητου γιου τους. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!