GOSSIP

Δεν θα υπάρχουν παιδιά στο γάμο της Κόνι Μεταξά και μάθαμε γιατί

Στις 9 Ιουλίου θα γίνει στην Κρήτη ο γάμος των Κόνι Μεταξά - Μάριου Καπότση ς και η Κόνι τώραπαραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη Φανή Πλατσατούρα - μέρος της οποία προβλήθηκε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” - και αποκάλυψε τον λόγο που στο γάμο της δεν θα βρίσκονται παιδιά.

«Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου ότι ήδη φοράμε τις βέρες μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», είπε η Κόνι Μεταξά και συνέχισε:

«Τώρα που γνώρισα τον Μάριο πιστεύω στο για πάντα, πριν από εκείνον δε μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο ραντεβού. Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!