GOSSIP

Δείτε ποιος είναι ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή [βίντεο]

H Σοφία Χατζηπαντελή είδε το όνομά της να φιγουράρει στις gossip στήλες τις τελευταίες ημέρες, καθώς με το που έγινε γνωστό πως θα είναι μια από τους νέους κριτές του GNTM, πολλοί σχεδιαστές μόδας και fashion experts (όπως οι Γαβαλάς, Ζούλιας κ.ά.) έκαναν... αιχμηρά σχόλια για το 25χρονο μοντέλο, την καριέρα της και την εμφάνισή της.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή θα είναι οι νέοι κριτές του GNTM , ενώ, την υποδοχή και την προετοιμασία των νεαρών μοντέλων και των οικογενειών τους στο "family room", πριν βρεθούν απέναντι στους κριτές, θα αναλάβει η Έλενα Γαλύφα. 

Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή

Όπως διαβάζουμε στο bestofyou.gr η Σοφία Χατζηπαντελή, θα είναι special guest κριτής και θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των οντισιόν.

Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της μόδας.

Συγκεκριμένα, έχει εμφανιστεί σε πάνω από 50 εξώφυλλα περιοδικού παγκοσμίως όπως των περιοδικών Vogue, Elle, Harpers Bazaar, New York Times και Vanity Fair, όπως και σε πασαρέλες και για άλλα διάσημα brand της μόδας, όπως τα Chanel και Fenty Beauty. Επίσης, είναι μέλος των πρακτορείων Premier Model Management και MUSE NYC.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε γνωστή και ξεχώρισε ως «το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι» λόγω των πυκνών, ενωμένων και φυσικών φρυδιών της που αποτελούν statement απέναντι στα στερεοτυπικά πρότυπα που προβάλλονται. Ως υπέρμαχος της διαφορετικότητας, το μοντέλο ξεκίνησε το #UnibrowMovement, που είναι ένα κίνημα υπέρ της τριχοφυΐας, το οποίο έχει στηρίξει πλήθος κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και πολλά διάσημα ονόματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sophia (@sophiahadjipanteli)

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στο αμερικάνικο «Harpeer’s Bazaar» τα εντυπωσιακά της φρύδια τα κληρονόμησε από τη μητέρα της.

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό. Όταν είσαι σε μια οικογένεια που ο πατέρας και ο αδερφός σου έχουν πραγματικά ωραία φρύδια, δεν είναι τόσο εύκολο να εκτιμήσεις τα πυκνά σου φρύδια.

Μπορεί σε 5 χρόνια να κοιτάω φωτογραφίες μου και να σκέφτομαι ότι ήταν απλώς μια κουλ φάση. Μέχρι όμως ο κόσμος να αρχίσει να αποδέχεται τον διπλανό του για τα φυσικά του χαρακτηριστικά ή τον τρόπο που επιλέγει να δείχνει, δεν πρόκειται να το αποχωριστώ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

Ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Το 25χρονο μοντέλο από το 2019 διατηρεί σχέση με τον φωτογράφο, Ζακ Αποστόλου που ζει στο Λονδίνο.

Οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι και μάλιστα συχνά μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπά τους στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sophia (@sophiahadjipanteli)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!