GOSSIP

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για τη ζωή του μετά το διαζύγιο

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός του 43χρονου ηθοποιού Ιωάννη Παπαζήση, με την τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο και ο ηθοποιός, τώρα σε νέα συνέντευξη αναφέρθηκε στη ζωή του μετά το διαζύγιο και στις φήμες περί νέου έρωτα στη ζωή του.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στην Μαρία Παπαϊωάννου και μίλησε για την απόφαση που πήρανε με την Βανέσα Αδαμοπούλου να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους ζωής, έπειτα από 15 χρόνια σχέσης. Και όπως θα δείτε για πολοστή φορά ο ηθοποιός επιδεικνύει την ίδια διακριτικότητα που επιδείκνυαν και ως ζευγάρι με την πρώην σύζυγό του και όσο ήταν μαζί και όταν χώρισαν.

«Εγώ δεν έχω χωρίσει χωρίς παιδί! Αυτό είναι το πρόβλημά μου (Γελάει). Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση αλλά θεωρώ ότι όλα έχουν το δρόμο και τη λογική τους, αρκεί να απευθύνεσαι σε έξυπνους κι ώριμους ανθρώπους. Θα συνεχίσω να λέω ότι είμαι πολύ περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου».

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί ανέφερε: «Ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Μακάρι. Όπως είχα εγώ, θα ήθελα να έχει κι εκείνος έναν αδερφό.»

Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση απάντησε: «Η απάντηση δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε. Είναι όμως μια απάντηση κι επ’ ουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντώ καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλον άνθρωπο εκτός από εμένα.  Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ.»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!