GOSSIP

Η Παπαρίζου διέκοψε συναυλία της επειδή άντρας κατέβασε το παντελόνι του

Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει τις συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα και εμφανίστηκε και στο Athens Pride, αλλά σε πρόσφατη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη, συνέβη κάτι... περίεργο!


Η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν στη σκηνή σε συναυλία της στη Θεσσαλονίκη και τραγουδούσε τις επιτυχίες της, όμως αναγκάστηκε να διακόψει την ερμηνεία της, όταν αντιλήφθηκε πως κάτι συμβαίνει στις πρώτες σειρές του κοινού.

 


Όταν σταμάτησε τη μουσική και ρώτησε τους θαυμαστές της από το μικρόφωνο τι συμβαίνει, κάποιες κοπέλες της απάντησαν πως ανάμεσα στον κόσμο υπήρχε ένας άνδρας με κατεβασμένο το παντελόνι του.

Φανερά εκνευρισμένη τότε, η τραγουδίστρια ζήτησε από τη διοργάνωση να απομακρυνθεί ο άνδρας και να καλέσουν την αστυνομία.

«Θα παρακαλέσω κατευθείαν αυτός ο άνθρωπος να φύγει και να καλέσετε το 100. Είναι ένας χώρος με μικρά παιδιά. Σας παρακαλώ πολύ», είπε η τραγουδίστρια από τη σκηνή, κρατώντας το κεφάλι της ανήσυχη από το περιστατικό.

Το κοινό κάτω από τη σκηνή ξέσπασε σε χειροκροτήματα με τη στάση της απέναντι σε αυτό που συνέβη και έσπευσε να της πει «μπράβο» που δεν αδιαφόρησε για τις θαυμάστριές της. 
 

 

@libertye @Helena Paparizou 15/06 σε συναυλία στην Θεσσαλονίκη. Τα λόγια περιττά #helenapaparizouofficial #helenapaparizoufanclub #metoo #fy #fyp #queen #humanity #unicef #goodwillambassador #greece original sound - Eleftheria

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!