GOSSIP

Ο Βαλάντης "κράζει" την παραγωγή του Survivor για το μοντάζ [βίντεο]

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor Βαλάντης και σε αυτή εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τις σχέσεις του, για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.αλλά και για τo bullying που βίωσε στην αρχή της καριέρας του και αναφέρθηκε και στο Survivor.

«Όταν ξεκίνησα με μιμήθηκαν για την εμφάνιση μου, με έλεγαν «Bono» της Ελλάδας, άλλα δέχθηκα και bullying. Όταν ήμουν ζευγάρι με την Έλενα Γκρέκου είχα πει ότι δεν Θέλω να τραγουδάει στον ίδιο χώρο με έμενα. Δεν έχω απατήσει ποτέ σχέση μου. αν έκανα κάτι, θα ήταν στο τέλος μίας σχέσης», ανέφερε αρχικά ο Βαλάντης.

«Από το 2003 πάντα υπάρχει φαρμακευτική αγωγή από ψυχίατρο. Είναι πολύ επίπονο να είναι σε απόσταση τα παιδιά μου», συνέχισε.

Για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης είπε πως, «όταν γύρισα στην Ελλάδα και είδα αυτό το απάνθρωπο μοντάζ στο «Survivor», μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ. Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον της παράγωγης του ριάλιτι, αλλιώς θα τους είχα καταστρέψει τελείως το παιχνίδι», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, για την κατάσταση που επικρατεί και για τις δυσκολίες της δημιουργίας μίας οικογένειας, ο Βαλάντης δήλωσε πως, «η κατάσταση δεν μπορεί να βοηθήσει στο να δημιουργήσεις άλλο ένα παιδί με την σύντροφο μου, είναι 32 ετών».

Τέλος, ο τραγουδιστής αναρφέθηκε και στο πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε τυχαία.

«Το 2018 όταν θα έμπαινα στο «Nomads» έκανα ιατρικές εξετάσεις και βρέθηκε ένας καρκίνος 2,5 εκατοστών», αποκάλυψε.

«Τελευταία ασχολούμαι με παιδιά που κάνουν trap τραγούδια», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!