GOSSIP

Ο Λάκης Γαβαλάς πέταξε νέα... κακία για την Σοφία Χατζηπαντελή [βίντεο]

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως η Σοφία Χατζηπαντελή θα είναι η νέα κριτής του GNTM, το μοντέλο με το χαρακτηριστικό... μονόφρυδο, έχει προκαλέσει αναρίθμητα σχόλια και τώρα ακούσαμε τον Λάκη Γαβαλά να ξεστομίσει μια νέα κακία για το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο, που έχει κάνει διεθνή καριέρα.

Θυμίζουμε πως ο Λάκης είχε σχολιάσει αρνητικά τη Σοφία και πριν από λίγες μέρες όταν στην εκπομπή των Λιάγκα - Σκορδά είχε πει:  

«Εγώ νόμιζα ότι είναι η Κόνι Μεταξά που έβαλε φρύδια για να κάνει πλάκα σε ένα μασκέ. Μετά μου είπαν ότι είναι μία blogger».

Και τώρα ξεστόμισε νέα κακία σε νέες δηλώσεις του στις κάμερες.

«Δεν την ήξερα. Δυστυχώς εγώ δεν είμαι ούτε το CNN ούτε η Vogue για να την ξέρω, ευτυχώς δηλαδή… Εμένα αυτό το άτομο δεν μου άρεσε από την αρχή», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς και μετά απασφάλισε…

«Είδα ένα instagram οικτρό, με ποπούς, με χείλια, με τέτοια, αγαπώ τις γυναίκες αλλά μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες, οι λουσάτες, οι όμορφες, οι αριστοκρατικές και νομίζω ότι αυτό ήθελε και το GNTM. Υποτίθεται ότι έδιωχνε όποιον είχε πρόσθετα πράγματα πάνω του. Αυτή αν αρχίσει να αφαιρεί θα περάσει όλη η σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς για την Σοφία Χατζηπαντελή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!