TV BITS

Survivor: Η Σταυρούλα "κράζει" την Ασημίνα για τον δεσμό της με το Δάντη

Η Σταυρούλα και η Ασημίνα γνωρίζονταν και πριν μπουν στο Survivor και είναι πλέον γνωστό σε όλους πως η Ασημίνα διατηρεί δεσμό με τον Χρήστο Δάντη, αλλά καθώς οδεύουμε προς τον τελικό και καθώς η Ασημίνα είναι και πάλι υποψήφια για αποχώρηση, ακούσαμε την Σταυρούλα να ξεστομίζει απίστευτες κακίες για την Ασημίνα και τη στήριξη που της παρέχει ο σύντροφός της.

Αρχικά, πριν καν γίνει ο δεύτερος αγώνας ατομικής ασυλίας, όπου νικητής ήταν και πάλι ο Άρης, είδαμε τους Σπύρο και Σταυρούλα να μιλούν στην καλύβα, μέσα στη νύχτα, για την Ασημίνα, με τον Σπύρο να μεταφέρει στην Σταυρούλα, πως η Ασημίνα λέει για αυτή πως θα φτάσει στον τελικό από την πίσω πόρτα: «Πως γίνεται εγώ να φτάσω στο Γαλάτσι από την «πίσω πόρτα»; Επειδή δεν ψηφίζομαι και δεν έχω βγει στον τάκο, που έχω βγει μόνο μια φορά. Που βγήκα την δεύτερη εβδομάδα που ήμουν στο παιχνίδι που είναι και πιο δύσκολη για έναν παίκτη γιατί δεν σε ξέρει ο κόσμος» σημείωσε, αρχικά, η παίκτρια του Survivor.

«Μόνο ο κόσμος αν θέλει εμένα θα με στηρίξει. Συγνώμη αλλά εγώ δεν έχω πλούσιο άνδρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει κιόλας» συμπλήρωσε αιχμηρά η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφερόμενη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

Αυτά τα λεγόμενα τα επανέλαβε η Σταυρούλα μιλώντας και με τον Στάθη πριν το συμβούλιο.

 

Η δε Ασημίνα δεν έκρυψε την οργή της για αυτά που άκουσε.

«Το αποκορύφωμα ήταν ότι ενώ έχω ψηφιστεί και ενώ βρίσκομαι για άλλη μια φορά σε αυτή τη δύσκολη θέση, λίγο πριν τον τελικό, γυρνώντας στην καλύβα μας ειπώθηκε ότι παραμένω στο Survivor λόγω του συντρόφου μου» τόνισε, μέσα σε όλα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πόση κακία έχουν μέσα τους. Συγκεκριμένα αυτή τη φράση την είπε η Σταυρούλα! Εύχομαι πραγματικά να βλέπει αυτή τη συνέντευξη ο Χρήστος. Στην επόμενη μου ψηφοφορία να μην δώσει ούτε ένα ευρώ! Το λέω μέσα από την καρδιά μου και ο μόνος κόσμος που θα με στηρίξει να είναι πραγματικά αυτός που έχει ταυτιστεί μαζί μου. Ήταν άσχημο, δεν έχω πει ποτέ κακία για άνθρωπο εκεί έξω και κάποιοι εδώ μέσα το κάνουν με πολύ άσχημο τρόπο αλλά να είναι σίγουροι ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ» συμπλήρωσε η παίκτρια και πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor.

 

Η Σταυρούλα, στο συμβούλιο, μετά ην ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μαίης έκανε λόγο για στρατηγικές των κοριτσιών

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!