MEN'S GUIDE

Σε ανδρικό fashion show στο Παρίσι είδαμε ένα μοντέλο εντελώς γυμνό [βίντεο]

Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει η νέα επίδειξη μόδας του παριζιάνικου Οίκου LGN, που δημιούργησε το 2017, ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής Louis Gabriel Nouchi.

Στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στην πόλη του φωτός, ο Louis Gabriel Nouchi παρουσίασε τη νέα κολεξιόν του για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 και όπως θα δείτε τα μονοχρωματικά και πολύ μίνιμαλ outfits είχαν την τιμητική τους.

 


Ωστόσο, όταν στην πασαρέλα εμφανίστηκε ο Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός και συγγραφέας Jordan Firstman, όλοι έμειναν άφωνοι.


Ο καλλιτέχνης, που για πρώτη φορά ανέλαβε το ρόλο μοντέλου, εμφανίστηκε στην πασαρέλα εντελώς γυμνός, φορώντας μόνο μια μαύρη αέρινη ρόμπα.


Ο Γάλλος σχεδιαστής δήλωσε πως εμπνεύστηκε από το βιβλίο «Επικίνδυνες Σχέσεις» του Pierre Choderlos de Laclos, το οποίο κατά την κυκλοφορία του είχε προκαλέσει «σκάνδαλο», αφού αναφέρεται στις γυναίκες, τον έρωτα και τη σεξουαλική απελευθέρωση.

Οι εμφανίσεις των ανδρών στην πασαρέλα ήταν κι αυτές σχεδιασμένες με βάση το θέμα του βιβλίου, την απελευθέρωση. Φορώντας μόνο μαύρες κάπες και σακάκια, τα οποία άφηναν ανοιχτά για να φανεί το γυμνό τους σώμα από μέσα, περπάτησαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και άφησαν το κοινό άφωνο. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!