TV BITS

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Σταυρούλα και μίλησε για προδοσία [βίντεο]

H Σταυρούλα, βρέθηκε χθες υποψήφια για αποχώρηση, μαζί με τον Άρη, αλλά η ίδια δεν έκρυψε το πόσο απογοητεύτηκε με αυτή την εξέλιξη και ειδικά με την επιλογή που έκανε ένας συμπαίκτης της.

Ο Νίκος Γιάννης, κέρδισε χθες την ατομική ασυλία και καθώς ήταν ήδη υποψήφιος για αποχώρηση, μπορούσε απλά να προστατεύσει κάποιον συμπαίκτη του: τον Στάθη ή τη Σταυρούλα.

Οι τρεις τους έχουν έρθει πολύ κοντά και η θέση του .Νίκου - Γιάννη  ήταν πολύ δύσκολη, καθώς αυτόματα θα έθετε τον παίκτη που δεν θα προστάτευε σε υποψηφιότητα, αφού μόνο εκείνον θα μπορούσε να ψηφίσει η άλλη παρέα.

Η Σταυρούλα κατάλαβε από νωρίς την πρόθεση του συμπαίκτη της να μην την προστατεύσει και δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί ψύχραιμα. 

«Έχω την αίσθηση ότι δεν θα προστατεύσει εμένα αλλά τον Στάθη. Μας έκανε μια κουβέντα κι από τα λεγόμενά του επιβεβαιώνομαι. Με στενοχωρεί γιατί από την αρχή είμαι μαζί του και με τον Στάθη ήρθαμε πιο μετά κοντά. Νιώθω ότι έχει πάρει μια απόφαση, χωρίς ιδιαίτερα να την έχει συζητήσει μαζί μου. Πιο πολύ την ανακοίνωσε. Είμαστε φίλοι τόσο καιρό και λες ότι θα ραγίσει η καρδιά σου αν φύγω κι αν δεν με προστατεύσεις, θα με αφήσεις να με ψηφίσουν οι άλλοι. Σαν να με ψηφίζεις εσύ» είπε η Σταυρούλα πικραμένη στο Survivor.

«Με πλήγωσε πάρα πολύ όλο αυτό… Ξαφνικά γίνεται αυτό και λέω καλύτερα να είχες αφήσει τον Στάθη να κερδίσει. Πραγματικά διαλύθηκε λίγο η σχέση μας. Δεν είναι ότι θα βγω μόνο στον τάκο αλλά ο κολλητός μου εδώ μέσα δεν θα κάνει τίποτα για αυτό. Έχω μάθει στη ζωή μου να προστατεύω και να μην είμαι παρτάκιας… Υποτίθεται ότι είσαι φίλος μου»

Όταν αργότερα στο Συμβούλιο η κρίση της επιβεβαιώθηκε ξέσπασε και πάλι σε κλάματα και είπε ότι νιώθει απογοητευμένη και προδομένη από την επιλογή του Νίκου Γιάννη. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!