GOSSIP

Κορωνοϊό κόλλησε και η Βάνα Μπάρμπα - Δείτε πως το ανακοίνωσε

Χιλιάδες είναι πλέον τα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώνονται καθημερινά στην Ελλάδα και ανάμεσα σε αυτούς που είδαν τον Covid 19 να τους χτυπά την πόρτα είναι και πολλοί celebrities.

Τώρα και η Βάνα Μπάρμπα ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και μάλιστα με ανάρτησή της στο Facebook αποκάλυψε πως κορωνοϊό κόλλησε και η κόρη της.


Η κόρη της ηθοποιός Φαίδρα Θεοδώρα, είναι πλέον 19 ετών και πρόσφατα η μαμά της είχε αναρτήσει στο Instagram πόζες της για να δείξει με καμάρι πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της και πόσο όμορφη έχει γίνει.


Και τώρα η 56χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε πως μαμά και κόρη έχουν κορωνοϊό.


«Αγαπητοί φίλοι και εγώ και το παιδί μου είμαστε με κορωνοϊό έχουμε αυτή την καινούργια μετάλλαξη, με λοίμωξη άνω αναπνευστικού και πολύ πυρετό. Να είστε προσεκτικοί .είναι πολύ μεταδοτικό. ...καλή επιτυχία στα αποτελέσματα σήμερα στα παιδιά και δύναμη στους γονείς... όλα περνάνε, όχι φόβο, ενημέρωση σωστή» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το πρωί της Τρίτης, ενημερώνοντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!