TV BITS

Survivor: Έξαλλη έγινε χθες η Ασημίνα με το Νίκο-Γιάννη - Δείτε τι έγινε [βίντεο]

Βραδιά αποχώρησης ήταν η χθεσινή για το Νίκο-Γιάννη, αλλά πριν ανακοινωθεί η αποχώρησή του, είχε προηγηθεί ένας ακόμη αγώνας επάθλου, όπου είδαμε να ξεσπά μεγάλη ένταση ανάμεσα στο Νίκο-Γιάννη και την Ασημίνα.

Ο Άρης, που δεν είχε κρύψει το πόσο είχε απογοητευτεί με την ήττα του σε αγώνα ατομικής ασυλίας και ήταν υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, στο επεισόδιο της Τρίτης, επέστρεψε στις νίκες, φτάνοντας στον τελικό με αντίπαλο το Στάθη.


Ο ίδιος είχε συμφωνήσει με τους υπολοίπους ότι σε περίπτωση που κερδίσει το έπαθλο θα φρόντιζε να πάρει μαζί του τους δύο άλλους άντρες, Νίκο και Στάθη, και την αγαπημένη φίλη του Μαίη.


Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα της επιλογής η Ασημίνα φαίνονταν ενοχλημένη. Ο Νίκος Γιάννης τότε είπε ότι για να μην κάνει μούτρα η Ασημίνα καλύτερα ο Άρης να επιλέξει εκείνη αντί για τον ίδιο. Η Ασημίνα αρνήθηκε ότι κάνει μούτρα και εξαγριώθηκε. 


Η ένταση συνεχίστηκε και στην καλύβα παρόλο που ο Άρης επέλεξε τελικά την Ασημίνα.



 

Η ίδια ωστόσο λίγο αργότερα φάνηκε να απολαμβάνει το έπαθλο, που ήταν βόλτες με άλογα και buggy οχήματα όπως και οι υπόλοιποι και ξέχασε την ένταση με το Νίκο - Γιάννη.


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!