GOSSIP

Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσεί με κορωνοϊό

Ο κορωνοϊός χτύπησε ην πόρτα και του Αδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος σήμερα απουσίαζε από το τηλεοπτικό πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Την είδηση αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της σήμερα Τετάρτη. Η παρουσιάστρια τόνισε πως ο 70χρονος μουσικός και παρουσιαστής είναι καλά και του ευχήθηκε γρήγορα περαστικά
 

«Επικοινώνησα χθες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μου είπε να ενημερώσω τους τηλεθεατές. Να σας πω ότι δυστυχώς κόλλησε κορωνοϊό. Βρίσκεται στο σπίτι του μαζί με την σύντροφό του. Είναι καλά, αλλά όπως καταλαβαίνετε επειδή είχε και τα υποκείμενα νοσήματα προσέχει πολύ. Του στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια, τον θέλουμε γρήγορα κοντά μας. Θα πάνε όλα καλά. Είναι πολύ δυνατός ο Ανδρέας μας» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε αποκαλύψει πως είχε κολλήσει κορωνοϊό η σύντροφός του Έλενα Μαστραγγελή.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής το πρωί της Παρασκευής 24/6 είχε πει χαρακτηριστικά:

«Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με είχε καλέσει σε μια εκδήλωση, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω γιατί η Ελένη που με ενημέρωσε τώρα, είναι θετική στον κορωνοϊό, έφυγε από εχθές εδώ με 39 πυρετό, έβγαινα αρνητική, αρνητική και σήμερα βγήκε θετική».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!