MEN'S GUIDE

O Chris Pratt αποκαλύπτει πως κατάφερε να χάσει πολλά κιλά και να γίνει φέτες

Ο χολιγουντιανός σταρ Chris Pratt, πλέον είναι 43 ετών και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο hot ονόματα στο σινεμά, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έσπασαν τα ταμεία όπως το Jurassic World.

Και μπορεί πλέον να ενσαρκώνει στη μεγάλη οθόνη ακόμα και υπερήρωες, όπως κάνει στα φιλμ Guardians of the Galaxy, αλλά στις αρχές της καριέρα του ήταν ένας... τροφαντός νέος.


Ο ίδιος, σε νέο βίντεο που γύρισε για λογαριασμό του Men's Health, εξομολογείται πως δεν μπορεί να το πιστέψει πως κάποτε επέτρεπε στον εαυτό του να τρώει ακόμα και πέντε cheeseburgers για μεσημεριανό!

Τώρα λέει πως "βαριέται" πολύ όταν τρώει τα υγιεινά γεύματα που επιλέγει εδώ και χρόνια, αλλά ανάμεσα στα γεύματα η ζωή του είναι πολύ καλύτερη!


Παραδέχεται πως έκανε διαλειματική νηστεία, τρώγοντας πολλές πρωτεϊνούχες κυρίως τροφές, λαχανικά και άφθονο καφέ χωρίς ζάχαρη σε ένα χρονικό "παράθυρο" λίγων ωρών κάθε ημέρα και έτσι πέτυχε θεαματική απώλεια λίπους.


Επιτρέπει όμως στον εαυτό του μια cheat day (συνήθως τις Κυριακές) και τρώει πολλά γλυκά (από παγωτά, μέχρι κέικ και μπισκότα)


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!