TV BITS

Love It: Ο Νίκος-Γιάννης μίλησε για όλους στο Survivor [βίντεο]

Τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του, μετά την πρόσφατη αποχώρησή του από το Survivor έκανε ο Νίκος Γιάννης και σε αυτές μίλησε αρκετά για τη Σταυρούλα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και αναφέρθηκε και στην τελευταία ένταση που είχε με την Ασημίνα, μιλώντας για "παρεξήγηση" και είπε πως ο ίδιος και η Ασημίνα ήταν σαν τον σκύλο με τη γάτα.


Μετά αναφέρθηκε και στη Σταυρούλα και σε όσα είπε ο Μαρτίκας πριν την αποχώρησή του, τονίζοντας πως η Σταυρούλα δεν αθέτησε καμιά συμφωνία! «Μάλλον ο Σπύρος δεν κατάλαβε καλά» και αποκάλυψε πως η Σταυρούλα είχε πει πως θα τον ψηφήσει! 

Για το γεγονός πως επέλεξε να "σώσει" τον Στάθη και όχι την "φίλη" του Σταυρούλα, όταν ο ίδιος κέρδισε την ατομική ασυλία, είπε πως δεν μετανιώνει και πως χάρηκε που η Σταυρούλα παραμένει στο παιχνίδι.


 «Τελικά η Μαίη... τσούκου -τσούκου θα φτάσει στην τετράδα» είπε.


Στην πορεία δε μίλησε  με τα καλύτερα λόγια για τη Σταυρούλα και για τις αγωνιστικές επιδόσεις της και για το ήθος της.

Για τον Άρη είπε πως πάντα είχαν άψογες σχέσεις και πως απλά του άρεσε η καλύβα των Μπλε γιατί ήταν πιο... κατηφορική, ενώ είπε πως ο Στάθης δεν είναι ανταγωνιστικός με τον Άρη, αλλά "συναγωνιστικός"και διέψευσε τα λεγόμενα του Σπύρου για το πόσο καλοπληρωμένος είναι ο Άρης και τί σκοπεύει να κάνει με το έπαθλο.


Όταν όμως μίλησε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ακούσαμε το Νίκο -Γιάννη, να λέει πως ήταν πολύ ανταγωνιστικός μαζί του και πως αυτό φάνηκε από το πάρτι της Ένωσης. Μίλησε και για το tweet που έκανε ο Κωνσταντίνος όταν είδε πως αποχώρησε και είπε πως πιστεύει πως όταν θα συναντηθούν ο Κωνσταντίνος θα πει πως ντρέπεται για αυτά που έγραψε. Τέλος έκανε και μια αναφορά στη Μυριέλλα, αλλά και στους Τάλα και Σοφιάνα και είπε πως βλέπει στον τελικό τις Ασημίνα και Σταυρούλα. «Φέτος το Survivor είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση».


 





 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!