GOSSIP

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης - Ήδη επέστρεψε στις φυλακές

Στο Νοσοκομείο Νίκαιας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα Παρασκευή 1/7 τα ξημερώματα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και το πρωί της Πέμπτης.

Ο γνωστός ηθοποιός, περί τις 4 τα ξημερώματα παραπονέθηκε για πόνους με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και κρατείται, στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να δηλώνει πως έχει πόνους, οι οποίοι σχετίζονται με την καρδιά. Στο πλαίσιο αυτό εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι και κλήθηκαν να αποφασίσουν και εάν θα τον κρατήσουν στο νοσοκομείο.

Τελικά το protothema.gr σε νέο δημοσίευμά του αναφέρει πως οι γιατροί δεν πείστηκαν πως ο ηθοποιός αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα υγείας που απαιτεί τη νοσηλεία του και πλέον ο ηθοποιός επέστρεψε στις φυλακές.

Ωστόσο σε ρεπορτάζ του Mega, γίνεται λόγος για εγκεφαλικό επεισόδιο,

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί αισθάνθηκε ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του σώματός του. Αμέσως μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου και κρατείται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο ηθοποιός λίγη ώρα μετά ζήτησε να πάρει εξιτήριο, το οποίο και υπέγραψε ο ίδιος καθώς δεν ήθελε να θεωρηθεί η νοσηλεία του, πρόφαση αποφυγής της σημερινής δίκης.

Ύστερα από την επιστροφή του στις φυλακές του Κορυδαλλού, τα ξημερώματα της Παρασκευής ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να διακομιστεί ξανά στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί τόνισαν πως πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα και η παραμικρή συναισθηματική φόρτιση μπορεί να αποβεί μοιραία για την υγεία του.

Θυμίζουμε πως βρίσκεται εν εξελίξει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, το τελευταίο διάστημα, συχνά τονίζει σε δηλώσεις του στα media, πως η υγεία του καλλιτέχνη είναι κλονισμένη, μετά τη προφυλάκισή του και τη ποινική δίωξή του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!