MEN'S GUIDE

Ο Αντετοκούνμπο "έκραξε" τις υψηλές τιμές των παιχνιδιών στην Ελλάδα

O άσσος του NBA Γιάννης Αντετοκούμπο, συνεχίζει την πολυήμερη παραμονή του στην Ελλάδα, όπου συνδυάζει τις οικογενειακές διακοπές του, με την επιστροφή στη γειτονιά όπου μεγάλωσε στα Σεπόλια για την πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας Rise και έκανε ένα σχόλιο στα social media με το οποίο "ταυτίστηκαν" αναρίθμητοι Έλληνες μπαμπάδες.

O Γιάννης και τα αδέλφια του πρόσφατα έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα της ταινίας "Άνοδος - Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο" στην Ελλάδα.


Νωρίτερα ο σταρ των γηπέδων μπάσκετ είχε επισκεφτεί αρκετά ελληνικά νησιά με την οικογένειά του και είχε επισκεφτεί και την Ακρόπολη στην Αθήνα.


Και φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, ο Greek Freak απόρησε με τις υψηλές τιμές των παιχνιδιών στην χώρα και έγραψε ένα tweet που έγινε viral συγκεντρώνοντας αμέτρητα σχόλια από... μπαμπάδες.

«Μιλάω εκ μέρους όλων των πατεράδων αυτής της χώρας... Κύριε "Μουστάκα" δείξτε λίγο έλεος», ήταν τα λόγια του Γιάννη στα social media, ο οποίος δεν έμεινε πολύ ικανοποιημένος με τις τιμές των παιχνιδιών.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!