GOSSIP

Στο δικαστήριο θα βρεθεί σήμερα ο Αδαμαντίδης - Σάλο προκάλεσε ένα βίντεο

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί σήμερα ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη και ένα σχετικό βίντεο που δημοσιεύτηκε έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο.

Ο συνήγορος της συντρόφου του τραγουδιστή, Απόστολος Λύτρας μίλησε σχετικά με το βίντεο που δημοσίευσε το newsit και δείχνει τη σκηνή που ο Θέμης Αδαμαντίδης βγαίνει από τον χώρο με τα τυχερά παιχνίδια και επιτίθεται στη σύντροφό του.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως φαίνεται  ένα κομμάτι του βίντεο.

«Την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και τη χτύπησε άσχημα» προσέθεσε και τόνισε πως έχει επαναληφθεί παλαιότερα αυτού του είδους η συμπεριφορά.

«Οι άνθρωποι με κακοποιητική συμπεριφορά, δεν είναι βίαιοι 24 ώρες το 24ωρο, απλά κάποιες στιγμές ξεφεύγουν και γίνονται κακοποιητικοί» σημείωσε.

Μάλιστα, ο κ. Λύτρας επιβεβαίωσε την επαφή που είχαν η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη με τη νυν, αλλά και το γεγονός πως η τελευταία της είχε στείλει χρήματα για τα παιδιά.

Αναφορικά με τη μήνυση του τραγουδιστή για κλοπή των 7.000 ευρώ από τη σύντροφό του, ο δικηγόρος δήλωσε πως «αυτά γίνονται ως αντίποινα. Από ‘κει και πέρα ο κόσμος έχει τη νοημοσύνη  και την παιδεία να καταλάβει τι βλέπει και τι συμβαίνει».

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού, ο κ . Λύτρας είπε πως δεν του έχει μεταφερθεί κάποια τέτοια πρόθεση από την εντολέα του.

«Θα ήταν προτιμότερο και για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη να ζητήσει μια συγνώμη και μια βοήθεια για κάποια θέματα τα οποία του συμβαίνουν» συμπλήρωσε.

Τέλος, ο κ. Λύτρας τόνισε πως όσοι άκουσαν, από τον στενό κύκλο του τραγουδιστή, το περιστατικό, «δεν έπεσαν από τα σύννεφα».

Τι λέει ο συνήγορος του Αδαμαντίδη για το επίμαχο βίντεο

Με αφορμή τη δημοσιοποιηση του βίντεο, ο κ. Κούγιας που είναι συνήγορος του τραγουδιστή σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

".... ο δικηγόρος της (καταγγέλλουσας) που συνηθίζει να διαρρέει παρανόμως, υλικό δικογραφίας σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους με τους οποίους συνεργάζεται, παρουσίασε ένα βίντεο ενός λεπτού χωρίς να φαίνονται πρόσωπα, το οποίο αποδεικνύει ότι όλα όσα έχει ισχυριστεί η εντολέας του είναι ψέματα, αφού ακόμα και αν είναι ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης αυτός που απεικονίζεται στο βίντεο, δεν υπάρχει ούτε τράβηγμα μαλλιών, ούτε χαστούκι στο πρόσωπο, ούτε καμία κλοτσιά που να χτύπησε την καταγγέλλουσα, ούτε ακούγονται βρισιές και το κυριότερο η καταγγέλλουσα φαίνεται να αποχωρεί από την σκηνή αγέρωχη και σχεδόν απολαμβάνουσα αυτό που συνέβη, εικόνα που δεν ταιριάζει σε δήθεν κακοποιημένη γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας".

Ακόμη στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Κούγιας ανέφερε: "στο site «Πρώτο Θέμα» δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες του δήθεν θύματος που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, είναι σίγουρα τραυματισμοί τους οποίους δεν προκάλεσε ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης, όπως αποδεικνύεται από το βίντεο που προεβλήθη και αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιατροδικαστικώς. Αυτές οι συμπεριφορές αποδεικνύουν πόσο κατασκευασμένη είναι η υπόθεση κατά του Θέμη Αδαμαντίδη και αυτό θα αποδειχθεί αύριο στο Δικαστήριο".


Ο τραγουδιστής συνελήφθη το περασμένο Σάββατο έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους. Την ίδια ημέρα οδηγήθηκε στα δικαστήρια και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Δικαστήριο και ζήτησε τριήμερη προθεσμία. Το δικαστήριο του έδωσε την προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα μέχρι και σήμερα οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του. Ακόμη του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!