GOSSIP

Ο Λιανός ενοχλήθηκε πολύ με μια ερώτηση για το Survivor All Star [βίντεο]

Μόλις λίγα 24ωρα απομένουν μέχρι το φετινό τελικό του Survivor και όμως ήδη έχει φουντώσει η συζήτηση και τα σενάρια για ένα νέο Survivor All Star τηλεοπτικό κύκλο.

Ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός, έχει πλέον επιστρέψει στην Ελλάδα, μαζί με τους παίκτες και ετοιμάζεται για τον Ημιτελικό και Τελικό, αλλά με το που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο της Αθήνας, δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους και ο ίδιος δεν έκρυψε την ενόχλησή του, όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια περί Survivor All Star.

«Σεπτέμβριο; Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω… τα βγάζεις από το μυαλό σου. Ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω να σας απαντήσω», είπε ο Γιώργος Λιανός για να δεχτεί ερώτηση στη συνέχεια σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος παρουσιαστής του reality.

«Δεν έχεις έρθει για καλό εσύ εδώ πέρα… Όταν ένας παρουσιαστής είναι σε μια εκπομπή και έχει εν ενεργεία ένα συμβόλαιο, συνήθως παρεξηγούνται όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Ήταν σωστή η ερώτησή σου; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Ούτε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξέρω κάτι. Είναι λίγο άκομψο να με ρωτάτε ενώ δεν έχει τελειώσει το project. Μήπως είναι λάθος τα δημοσιεύματα; Μήπως οι συζητήσεις δεν έχουν γίνει ποτέ;», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!