GOSSIP

Βρισηίδα : «Ο Χρήστος Δάντης μου είπε πως δεν θα κάνει τίποτα στον Σπύρο»

Κοινή έξοδο σε κοσμικό πάρτι έκαναν οι δύο πρώην Survivors Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας που δηλώνουν πλέον ανοιχτά πως είναι ζευγάρι και μάλιστα το μοντέλο είπε πως ακόμα και ο Χρήστος Δάντης θα σεβαστεί τη σχέση τους και επειδή ο Μαρτίκας είναι σύντροφός της δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του για τα όσα ξεστόμισε ο φαρμακοποιός στον Άγιο Δομίνικο.

Στο συγκεκριμένο event βρέθηκαν πλήθος celebrities.

Παρούσες ήταν οι αδερφές Πανταζή, οι οποίες όπως λένε έχουν πολύ τρέξιμο με τα παιδιά τους, γι’ αυτό και μοιράζονται τις δουλειές τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι από το περυσινό GNTM, Στυλιανός και Όλγα μίλησαν επίσης στην κάμερα.

«Έγινα μετανάστης λόγω της δουλειάς και της Όλγας» είπε ο Στυλιανός, ενώ η σύντροφός του Όλγα δηλώνει από πρωταθλήτρια κολύμβησης, μοντέλο.

Η δημοσιογράφος, Αλεξάνδρα Καϋμένου θα είναι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Άλφα και όπως είπε ήταν δύσκολη απόφαση το να φύγει από την ΕΡΤ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έδωσε κι εκείνος το παρόν στο πάρτι μαζί φυσικά με τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο ίδιος είπε πως το πρώτο ραντεβού τους ήταν 2 μέρες πριν.

Η Βρισηίδα δήλωσε πως σε εκείνον ερωτεύτηκε τον χαρακτήρα του, ενώ αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος της είπε πως δεν θα κάνει τίποτα στον Σπύρο.

Η Βιβή Μπασινά μίλησε για τη συμμετοχή της στο Asian Express και είπε πως ήθελε να κάνει κάτι εντελώς απροσδόκητο.

Η Κιμ Κίλιαν ερωτώμενη για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, απάντησε πως σε μια κατάλληλη στιγμή ίσως και να το κάνει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!