GOSSIP

Οι Κατσαούνης και Καραγκούνιας δηλώνουν πως δεν θα ξαναμιλήσουν ποτέ

Μπορεί οι Γιώργος Κατσαούνης και Τάκης Καραγκούνιας να ήταν χθες βράδυ και οι δυο παρόντες στον Ημιτελικό του φετινού Survivor, αλλά οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα και σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους έκαναν ολοφάνερο, πως η κόντρα τους δεν έχει κοπάσει.

Θυμίζουμε πως ο καβγάς του Τάκη και του Γιώργου, ήταν η αιτία να αποβληθεί ο Καραγκούνιας από το ριάλιτι.


Ο Τάκης είχε κόντρες και με άλλους Survivors , αλλά χθες είδαμε πως κάποιες από αυτές οι κόντρες του, όπως αυτή με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, έχουν ξεχαστεί.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τον Τσακατσούκα ή κάποιους άλλους και αυτό φάνηκε από τις χθεσινές δηλώσεις και των δυο.

«Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να φύγω αλλά αφού ήταν απόφαση της παραγωγής, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Δεν τον έδειρα. Άμα τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε και θα είχε σίγουρα σημάδια. Ο κόσμος δεν νομίζω ότι ήθελε την αποχώρησή μου. Φυσικά και δεν μιλήσαμε. Σε αυτή τη ζωή δεν έχουμε να πούμε τίποτα με τον Τάκη από την στιγμή που με πρόσβαλε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε: «Δεν πρόκειται να μιλήσω με τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε μια παραβατική συμπεριφορά, έχει τιμωρηθεί από την παραγωγή, βγαίνει σε όλα τα κανάλια και λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι. Αν δεν είχε γίνει κάτι θα ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τώρα, να πουλάμε μαγκιές και να λέει ο καθένας ό,τι θέλει».

Όσο για ποιον θέλει να δει νικητή του Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν σαφής: «Εγώ θέλω να πάει στον τελικό ο Στάθης και θέλω να το πάρει ο Στάθης, Οι άλλοι τρεις είναι σαν να μην υπάρχουν για μένα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!