GOSSIP

Φουντώνουν οι φήμες πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να οργιάζουν οι φήμες πως η παρουσιάστρια του Κάτι Ξαναψήνεται είναι έγκυος και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της.

Είναι γνωστό πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ζει ένα μεγάλο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, με τον οποίο συζεί και πολλοί είναι βέβαιοι πως ο γάμος δεν αργεί.


Τώρα όμως δημοσίευμα αναφέρει πως η παρουσιάστρια είναι έγκυος.


Αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες στάθηκε το γεγονός πως η παρουσιάστρια, μολονότι ήταν πάντα πολύ δραστήρια στα social media, εδώ και μέρες δεν ανεβάζει στο Instagram καμιά πόζα της.


Και τώρα δημοσίευμα στο protothema.gr αναφέρει πως  ότι η παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ίσως έτσι να δικαιολογείται η αποχή της από τα social media. Η τελευταία ανάρτηση της αγαπημένης παρουσιάστριας στο Instagram, ήταν στις αρχές Ιουνίου ενώ έκτοτε αναρτά παλαιότερα στιγμιότυπα από φωτογραφίσεις της.

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανάρτησε φαίνεται να απολαμβάνει ένα ποτήρι λευκό κρασί στο Costa Navarino, φορώντας ένα εμπριμέ αέρινο καφτάνι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε η ίδια αλλά ούτε ο σύντροφός της για το αν ισχύει ότι σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

 

Το ειδύλλιο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου έγινε γνωστό τον Σεπτέμβριο του 2020. Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν σε opening εστιατορίου του επιχειρηματία ενώ σύντομα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Η σχέση τους με το χρόνο δυναμώνει και οι δύο τους φαίνεται να διανύουν μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική ζωή τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!