TV BITS

Δείτε τί είπε ο Άρης για το viral... δολοφονικό βλέμμα της συντρόφου του [βίντεο]

Ο Άρης Σοϊλέδης, ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Love It και μοιραία κάποια στιγμή κλήθηκε να σχολιάσει το βλέμμα που είχε η σύντροφός του το βράδυ του τελικού του Survivor, όταν άκουσε πως νικητής ήταν ο Στάθης Σχίζας.

Θυμίζουμε πως τα πλάνα με το... δολοφονικό βλέμμα της Μαρίας Αντωνά έγιναν viral και προκάλεσαν αναρίθμητα σχόλια στα social media.

Ο Άρης, είπε πως απλά η σύντροφός του είχε μια  φυσιολογική αντίδραση. «Δηλαδή αν Η Μαρία χοροπηδούσε και γέλαγε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα;» είπε. «Επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία – όσο κανένας άλλος – καταλαβαίνω ότι αυτό το ύφος, το βλέμμα της δεν είναι κακία, δεν είναι θυμός. Έψαχνε να βρει εμένα να δει πώς θα αντιδράσω. Σε καμιά περίπτωση η Μαρία δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη ή την Αλεξάνδρα. Ως ζευγάρι βλέπουμε πάντα το καλό. Ποτέ δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που βλέπουν το κακό. Χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου» ξεκαθάρισε ο Άρης Σοϊλέδης.


Παράλληλα πρόσθεσε πως είναι βέβαιος πως με αυτό το βλέμμα η Μαρία απλά αναζητούσε τον ίδιο και πως σίγουρα δεν κοιτούσε έτσι ούτε τον Στάθη, ούτε την Αλεξάνδρα.


Επίσης εξήγησε πως ο λόγος που αρνήθηκαν την πρόσκληση των Σχίζα - Παναγιώταρου για έξοδο μετά τον τελικό ήταν γιατί ο ίδιος ήθελε να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με τη σύντροφό του. «Ούτε τους γονείς μου δεν είδα» είπε ο Άρης.


Μάλιστα είπε πως ο ίδιος είχε κάνει αρχικά την πρόσκληση στον Στάθη Σχίζα και τη σύντροφό του να βγουν όλοι μαζί και αποκάλυψε πως αύριο Σάββατο, τα δυο ζευγάρια έχουν προγραμματίσει να βρεθούν.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!