GOSSIP

Η Σταρ Ελλάς Άννα Παυλίδου έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της

Φουλ ερωτευμένη και ευτυχισμένη δηλώνει πως είναι η Άννα Παυλίδου και αποκαλύπτει πως προχώρησε στο επόμενο βήμα της σχέσης της.

Η μελαχρινή καλλονή, είχε φορέσει το στέμμα της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία 2021 και παράλληλα εδώ και τρία χρόνια διατηρεί δεσμό με τον  επιχειρηματία Γιώργο Παπαδόπουλο και οι δυο τους πλέον αποφάσισαν να μένουν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

«Υστερα από τρία χρόνια σχέσης αποφασίσαμε να μείνουμε κάτω από την ίδια στέγη. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε υπέροχα και είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη. Ο σύντροφός μου με στηρίζει πολύ στις αποφάσεις μου», είπε η Άννα Παυλίδου στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη.

Οσον αφορά τα σενάρια για γάμο, η Άννα Παυλίδου απαντά: «Είμαι πολύ μικρή, είμαι μόνο 23, οπότε είναι κάτι που δεν το σκεφτόμαστε ακόμη». Οσο για το πώς γνωρίστηκαν: «Ο Γιώργος με είχε δει σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και μέσω κοινής παρέας γνωριστήκαμε. Εγώ δεν τον είχα προσέξει, αλλά μια κοινή γνωστή μάς γνώρισε. Για δέκα μήνες με πολιορκούσε και τελικά ενέδωσα, γιατί ήταν πολύ γλυκός και πολύ ευγενικός μαζί μου».

Η Άννα Παυλίδου αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στο φετινό GNTM, αλλά δεν προχώρησε και εξηγεί το γιατί: «Μου έκαναν πρόταση να συμμετάσχω ως υποψήφια στο φετινό GNTM, όμως τελικά δεν γίνεται γιατί έχω συμβόλαιο με τα Καλλιστεία».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!