GOSSIP

Οι Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά ανακοίνωσαν τηλεοπτικά το γάμο τους

Ο ποδοσφαιριστής και φιναλίστ του φετινού Survivor, είναι γνωστό πως σκόπευε μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι επιβίωσης να παντρευτεί τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά και τώρα το ζευγάρι εμφανίστηκε στις 9/7 μαζί σε τηλεοπτική εκπομπή και τους ακούσαμε να ανακοινώνουν λεπτομέρειες για τον προσεχή γάμο τους.

Ειδικότερα, το ζευγάρι εμφανίστηκε στην εκπομπή Όλα Γκουντ και ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε αρχικά πως «ο γάμος, παιδιά, για να είναι γρήγορο θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Κάπου εκεί μέσα. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα ακριβή ημερομηνία, μένει να δούμε ποια ακριβώς θα είναι».

«Οι κουμπάροι μας θα είναι ο Κώστας Φραγκολιάς με τη γυναίκα του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από το Survivor» συμπλήρωσε ο Άρης Σοϊλέδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα 

Τέλος, η Μαρία Αντωνά δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα σχόλιο για το βλέμμα του τελικού του Survivor. «Πιο πολύ η παγωμάρα σε αυτό το περιβόητο βλέμμα είναι η στεναχώρια και η κούραση. Είμαι από τις έξι το πρωί στη δουλειά, θέλω να πω, καθημερινά και στον τελικό είχα πάει σερί από τη δουλειά. Είχα πάνω μου την κούραση του αιώνα, την ψυχολογική και όλων αυτών των πραγμάτων. Υπήρχε και ένα παρασκήνιο το οποίο τώρα θα το πω. Καθώς ήμουν στην κερκίδα και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα, υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω χωρίς να θέλω να τον κατανομάσω – προφανώς αντιλαμβάνεστε ποιος μπορεί να είναι – ο οποίος έλεγε «σταυρώστε τον» και με τελίτσες μια πολύ άσχημη βρισιά. «Σταυρώστε τον, σταυρώστε τον». Δηλαδή… Τι να πω, τι να λέμε τώρα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!