GOSSIP

Δείτε τις εξωφρενικές τιμές για τη συναυλία του Νίκου Βέρτη στη Μύκονο

Το φετινό καλοκαίρι η Μύκονος δείχνει να έχει... βουλιάξει από celebrities από όλο τον κόσμο και συχνά ακούγονται πολλά για τα εξωφρενικά ποσά που χρεώνονται οι τουρίστες στο νησί των ανέμων. Όσοι όμως θελήσουν να δουν σήμερα ζωντανά το Νίκο Βέρτη σε συναυλία που θα δώσει στο Pasaji στον Ορνό θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, ειδικά αν θέλουν... πρώτο τραπέζι πίστα!

Όπως αναφέρει άρθρο στο protothema.gr η σειρά των πρώτων τραπεζιών έχει μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερομενοι πρέπει να προκαταβάλουν τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρώσουν την κράτηση.

Στη τιμή περιλαμβάνεται μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα.

Ήδη τα πρώτα τραπέζια είναι sold out με Ισραηλινούς πελάτες που έρχονται από το Τελ Αβιβ ειδικά για τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα τους.

Αντίστοιχα ακριβές είναι και οι υπόλοιπες σειρές των τραπεζιών με τις τιμές να ξεκινάνε από 350 ευρώ το άτομο έως 850 ευρώ το άτομο. Οι διοργανωτές ζητάνε από το κόσμο να βρίσκεται στο παραλιακό μαγαζί στις 10 το βράδυ για να ξεκινήσει η διαδικασία του σερβιρίσματος με τον καλλιτέχνη να ανεβαίνει στη σκηνή περίπου δυο ώρες μετά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!