GOSSIP

H Σπυροπούλου είναι έγκυος και ήδη ετοιμάζει και τον πολιτικό γάμο της

Εν μέσω έντονης φημολογίας περί πιθανής εγκυμοσύνης της Κώνσταντίνας Σπυροπούλου, νέο δημοσίευμα σε εφημερίδα αποκαλύπτει πως η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, όχι μόνο ετοιμάζονται να γίνουν γονείς αλλά κάνουν ήδη πλάνα για το γάμο τους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife και της Σήλιας Αποστόλου, η εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας όχι μόνο είναι γεγονός, αλλά οι δυο τους σχεδιάζουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να επισημοποιήσουν τη σχέση τους κάτω από άκρα μυστικότητα, παρουσία λίγων καλεσμένων.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αν και αρχικά η επιθυμία τους ήταν να κάνουν έναν μεγάλο ανοιχτό γάμο, φαίνεται ότι τα σχέδια τους άλλαξαν και το πάρτι που ονειρεύονταν θα γίνει αργότερα, πιθανότητα μαζί με τη βάφτιση. Στην παρούσα φάση, αυτό που θέλει το ζευγάρι είναι να γίνει η επισημοποίηση με απλό και λιτό τρόπο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής αν θα αναλάβει κάποιο project την επόμενη σεζόν, κάτι που είναι μάλλον λογικό, αφού θέλει πρώτα να βεβαιωθεί ότι όλα κυλούν ομαλά με την εγκυμοσύνη. Ανοιχτή παραμένει η πιθανότητα να απέχει του χρόνου από την τηλεόραση, με σκοπό να αφιερωθεί στην οικογένειά της και στην αναδιαμόρφωση του σπιτιού, όπου μένει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενεί πλέον τρεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!