GOSSIP

H Στεφανίδου είπε στη Βανδή να κλάψουνε παρέα - Δείτε τί τις συνδέει

Η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου, είναι βέβαιη πως βιώνει τον ίδιο... πόνο με τη Δέσποινα Βανδή για αυτό και τις πρότεινε να συναντηθούν και να κλαίνε παρέα!

Ο λόγος που οι δυο γυναίκες... πονούν; Μα γιατί σύντομα θα αποχωριστούν τις κόρες τους, οι οποίες τελείωσαν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το προσεχές φθινόπωρο θα φύγουν και οι δυο για το εξωτερικό για να σπουδάσουν.


Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή είχε μοιραστεί μέσω Instagram φωτογραφίες από την αποφοίτηση της κόρης της Μελίνας.


Και τώρα το ίδιο έκανε και η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου, που πόζαρε μαζί με την κόρη της Λυδία Ευαγγελάτου και έγραψε το ακόλουθο συγκινητικό μήνυμα: «Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω».


Η Δέσποινα Βανδή σχολίασε την ανάρτηση της Τατιάνας γράφοντας: «Να είναι υγιείς και καλότυχες Τατιάνα μου να τις καμαρώνουμε!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή με την Τατιάνα Στεφανίδου να απαντάει: «Ευχαριστώ Δέσποινα μου. Όταν φύγουν από Σεπτέμβρη θα έρθω να κλάψουμε παρέα».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!