GOSSIP

Η Δέσποινα Βανδή έχει σήμερα γενέθλια αλλά οι εορτασμοί ξεκίνησαν χθες

Τα 53α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου η Δέσποινα Βανδή, αλλά ήδη από χθες Πέμπτη , ξεκίνησε τους εορτασμούς στη Θεσσαλονίκη, έχοντας πλάι της το σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη.

. Οι δυό τους είναι αχώριστοι, όπως ήταν και χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την αλλαγή της ημέρας. Αρχικά δείπνησαν σε ένα εστιατόριο της πόλης.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το queen.gr λίγα μόλις λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έσβησε και την πρώτη της τούρτα σε μία βραδιά για λίγους και καλούς φίλους που οργάνωσε ο καλός της φίλος Σάββας Σπαθαρίδης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

Σήμερα ωστόσο η Δέσποινα θα επιστρέψει στην Αθήνα για να περάσει την τόσο σημαντική της μέρα με τα παιδιά της. Θέλει να τα χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά την Μελίνα, η οποία από τα τέλη Αυγούστου θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική. Πέρισυ η κόρη της, της είχε ευχηθεί λέγοντας ότι θέλει να της μοιάσει. Κάτι μας λέει πως ίσως και την ξεπεράσει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!