GOSSIP

"Σπλάχνο μου" γράφει ο Βασίλης Μπισμπίκης και μας δείχνει το γιο του

Χώρια είναι αυτές τις μέρες, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο τους κρατούν σε απόσταση. Όμως ο Βασίλης Μπισμπίκης μας έδειξε πως έχει μαζί του το γιο του που είναι 9.5 ετών.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός συνεχίζει την περιοδεία του με την παράσταση Αντιγόνη και πρόσφατα βρέθηκε στην Κρήτη, ενώ η Δέσποινα ετοιμάζεται για τη συναυλία που θα δώσει στην Πάτρα μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.


Ο Βασίλης Μπισμπίκης, μέσω stories αποκάλυψε πως μαζί του στο Ηράκλειο της Κρήτης είχε και το γιο του Μιχάλη που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.


Μάλιστα ο ηθοποιός γράφει τη φράση "σπλάχνο μου" όποτε φωτογραφίζει το γιο του στα social media, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για το πόσο αγαπά το παιδί του: «Ο γιος μου, Μιχάλης, είναι 9,5 ετών, του έχω τρομερή αδυναμία. Θέλω να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου είναι σε μια ηλικία που θα μπορούσε κάτι να διαβάσει ή να ακούσει στην τηλεόραση, αλλά δε νομίζω ότι το κομμάτι του παιδιού το σεβάστηκε κανείς. Θέλω ο Μιχάλης να είναι ανοιχτός μαζί μου, να μη φοβάται να μου πει το οτιδήποτε, είναι ευαίσθητα θέματα, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Ακόμη κι αν τον ενοχλήσει η αλήθεια, νομίζω ότι στο μέλλον θα αισθανθεί καλά που είχε έναν άνθρωπο που του έλεγε την αλήθεια».




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!