GOSSIP

Η Μελέτη έδωσε πληρωμένη απάντηση σε σχόλιο που δέχτηκε για την ηλικία της

Τις διακοπές της στην όμορφη Κεφαλονιά απολαμβάνει η παρουσιάστρια Ελεωνόρα Μελέτη, έχοντας πλάι της το σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, την κόρη της Αλεξάνδρα και τον αδελφό της Δημήτρη.

Η ίδια ανεβάζει διαρκώς στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της και τις εξορμήσεις της στις παραλίες του νησιού και μάλιστα την είδαμε να κάνει και... αργιλοθεραπεία μαζί με το σύζυγό της, αν και όπως έγραψε στη λεζάντα η κόρη της είπε πως έμοιαζαν με ζόμπι!



Οι περισσότεροι από τους followers της σχολιάζουν το πόσο υπέροχα δείχνει να περνάει και πόσο όμορφη είναι η Κεφαλονιά, ωστόσο, δεν λείπουν και τα πικρόχολα σχόλια.


Μάλιστα μια follower της, τής είπε πως είναι 53 ετών και πως έχει μπει στην εμμηνόπαυση.


 

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:«Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση. Θεωρεί όπως λέει ότι είμαι 53 ετών! Μακάρι να τα φτάσω γιατί θα έχω πολλά να πω! Έχω κάτι που όσο μεγαλώνεις γίνεται καλύτερο! Λέγεται προσωπικότητα. Στη δική της εμμηνόπαυση τι θα έχει να μας δείξει που πλέον οι πόζες της θα είναι για 23χρονες;», έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη. «Ωστόσο για όσα χρόνια μένουν, μπορείτε να συνεχίσετε να θαυμάζετε τα επιφανειακά της κάλλη τα οποία προωθεί με εξαίσιο τρόπο! Μακάρι να πιάσουν τόπο!», ολοκλήρωσε την απάντησή της η παρουσιάστρια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!