MEN'S GUIDE

Ο Τανιμανίδης μας δείχνει πόσο... φέτες είναι - Μάθε τί τρώει

Στη Μύκονο κάνει διακοπές με τη σύζυγό του και τα δίδυμα κοριτσάκια του ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και στην τελευταία ανάρτησή του, φρόντισε να δείξει το... απολλώνιο κορμί που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια και όλοι έμειναν άφωνοι!

«Πρώτα σε χλευάζουν και μετά σε ρωτούν πως τα κατάφερες» γράφει στη λεζάντα στα αγγλικά και τον βλέπουμε να ποζάρει μέσα στη θάλασσα έχοντας κοιλιακούς φέτες!


Η αλήθεια είναι πως ο Σάκης Τανιμανίδης έχει καταφέρει να χτίσει αυτό το κορμί με πολύ κόπο και πολλή πειθαρχεία, αφού δεν σταματά ποτέ να γυμνάζεται.


Και παράλληλα με τις σκληρές και συχνές προπονήσεις του φροντίζει πάντα και τη διατροφή του που βασίζεται στη λήψη πρωτεϊνών και καλών υδατανθράκων, αλλά και λαχανικών, προκειμένου να δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο διατροφολόγιο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επιλέγει να λαμβάνει πρωτεΐνη από το κοτόπουλο και το γιαούρτι, ενώ ακόμη τρέφεται με αβγά, τα οποία ως γνωστόν δεν είναι μόνο πηγή πρωτεΐνης αλλά διαθέτουν αμινοξέα και αποτελούν ίσως την πιο ολοκληρωμένη τροφή. Όσον αφορά στους υδατάνθρακες, επιλέγει ρύζι και ψωμί με προζύμι.

Ωστόσο, εξέχοντα ρόλο έχουν και τα λαχανικά, ενώ ιδιαίτερη αδυναμία έχει στο μπρόκολο, το καλαμπόκι, τη ντομάτα και το μάνγκο. Μάλιστα φίλε μου να ξέρεις ότι το μάνγκο βοηθά κατά πολύ στην μυϊκή ανάπλαση, όπως και το ελαιόλαδο. Παράλληλα, δεν ξεχνά τα φρούτα, τα οποία βάζει στο γιαούρτι του, ενώ προσθέτει και κανέλα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!