GOSSIP

Αγνώριστη έγινε η Έλενα Τσαγκρινού ποζάροντας με κατάμαυρα μακριά μαλλιά

H τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού, όπως και πολλοί συνάδελφοί της, έχουν φέτος το καλοκαίρι, ένα ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα γεμάτο εμφανίσεις σε διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς και η Έλενα, ανεβάζει διαρκώς στα social media, πλάνα από τα live που κάνει. Όταν όμως την είδαμε να ποζάρει με κατάμαυρα μακριά μαλλιά, λίγο πριν αναχωρήσει για τα νησιά του Αιγαίου τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Η τραγουδίστρια χθες βράδυ βράθηκε στη Νάξο και μέσα στον Αύγουστο θα εμφανιστεί και σε Κάλυμνο, Κυπαρισσία κ.ά., αλλά ενώ ακόμα βρίσκονταν στην Αθήνα, την είδαμε να ποζάρει με κατάμαυρα μακριά μαλλιά.

«Sorry not sorry πάντα μου άρεσε να αλλάζω στυλ … και να διαφοροποιώ την εμφάνιση στα live… αλλά τώρα , περισσότερο από ποτέ μιας και δημιουργούμε νέες εικόνες. Πάμε απ´ την αρχή , λόγια , Παράδεισος , τσάι με λεμόνι ,Σαββατόβραδα , Μύκονος και Σαντορίνη και plus βάλε και από Otherview εποχή με έχεις συνηθίσει στις αλλαγές A performer .. NEVER wearing or act THE SAME… TONIGHT live», έγραψε στο Instagram η Έλενα Τσαγκρινού και πολλοί φαν της τής είπαν πως της πάει πολύ αυτό το χρώμα μαλλιών.

 

Βέβαια μάλλον επρόκειτο για περούκα, αφού στη Νάξο εμφανίστηκε και πάλι κατάξανθη με μακριά μαλλιά (πιθανά άλλη περούκα)

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!