MEN'S GUIDE

O ηθοποιός Andrew Koji εξηγεί πως έγινε τόσο fit όσο ο θρυλικός Bruce Lee

Ο Βρετανός, ιαπωνικής καταγωγής ηθοποιός Amdrew Koji, πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία δράσης Bullet Train, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα αυτές τις μέρες και για μια ακόμη φορά, ανέλαβε ένα ρόλο που απαιτεί να έχει γνώσεις MMA και να είναι τόσο fit όσο ο Bruce Lee.

Βέβαια ο 36χρονος ηθοποιός και παραγωγός, είχε ήδη γίνει γνωστός ως  Ah Sahm στη σειρά της Cinemax με τον τίτλο Warrior, σε ένα ρόλο που επίσης θύμιζε τον θρυλικό Bruce Lee.


Και τώρα, σε ένα νέο βίντεο που γύρισε για λογαριασμό του Men's Health, εξηγεί πώς ακριβώς προπονείται, για να είναι τόσο fit όσο απαιτούν αυτοί οι ρόλοι.


Ο ίδιος στα εφηβικά του χρόνια ασχολήθηκε με το tae kwon do και οι γνώσεις του σε αυτή την πολεμική τέχνη, τον βοήθησαν να πετύχει να πάρει αρχικά μικρούς ρόλους σε δημοφιλείς σειρές όπως το Peaky Blinders.


Όπως θα δείτε ο ηθοποιός πλέον κάνει μια προπόνηση που περιλαμβάνει αρκετές ... εκρητικές κινήσεις που θυμίζουν πολεμικές τέχνες, αλλά και πολλές ασκήσεις που απαιτούν καλά αντανακλαστικά και έλεγχο και ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!