GOSSIP

Η Στικούδη γιόρτασε την επέτειο γάμου της και τίμησε τη μνήμη του πεθερού της

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και την οικογενειακή ευτυχία τους, επισφράγισε η άφιξη του γιου τους Βύρωνα.

Το ζευγάρι, πριν τέσσερα χρόνια, έκανε ένα γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο χωριό από το οποίο κατάγεται ο σύζυγος της τραγουδίστριας και φέτος έκαναν και τη βάφτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα του παππού του Βύρωνα Σερίφη, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.


Η Στικούδη, θέλησε να γιορτάσει την επέτειο του γάμου της, αλλά και να τιμήσει τη μνήμη του πεθερού της και να εκφράσει δημόσια την αγάπη που έτρεφε για αυτόν.


Έτσι ανέβασε στο Instagram μια κοινή πόζα της με τον πεθερό της και έγραψε τα ακόλουθα πολύ τρυφερά λόγια: «Τέτοια μέρα πριν 4 χρόνια ήμασταν εκεί αγαπημένε μου Βύρωνα , στο Μορφάτι Θεσπρωτίας .. Περάσαμε υπέροχα σ ένα μοναδικό πάρτυ αγάπης , με τον γιο σου να είναι πιο χαρούμενος από ποτέ .. Είναι αυτό το μουστάκι σου , είναι ότι από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήταν σαν να σε ήξερα από πάντα , είναι αυτό το χιούμορ σου που με κάνει να θέλω να συζητάω με τις ώρες μαζί σου , είναι κι αλλά τόσα που με κάνουν να σε αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο !Έχει έρθει στη ζωή μας άλλος ένας Βύρωνας Σερίφης που κάθε μέρα μας συγκινεί , μας μαθαίνει πράγματα , μας κάνει πιο δυνατούς ! Σερίφηδες σας αγαπώ».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!